ŽESTOK FAJT MAJE S BIVŠIM I NJEGOVOM DEVOJKOM! Marinkovićka se ne miri što joj je Aleksandra preotela Cara! PLJUŠTE UVREDE

Maja Marinković tokom nominacija žestoko se posvađala s bivšim dečkom Filipom Carem i njegovom devojkom Aleksandrom Nikolić.

Iako stalno ističe u prvi plan da ona sve bivše vrti oko malog prsta, mnogi komentarišu da se ona zabravo ne miri s tim da joj je Nikolićka preotela Cara. Tokom nominacija Maja je provocirala bivšeg i njegovu devojku, a oni nisu mogli da joj odćute, pa je poletelo perje.

– On prodaje svoju dušu zarad fanova. Juče zamera svom dečku što me gleda dok priča sa Bilalom. Hajde kolo, Bujanovac – provocirala je Maja.

– D**** raspala – uzvratila je Aleks.

– Ti za noć imaš seks sa trojicom. Svako izlaganje, mi je izbegavamo i njene provokacije – rekao je Car.

– Boli te što mala ima lovu, a ne živi sa mamom i tatom kao ti, i devojka ti je podstanar. D**** se mešala u moj i Janjušev odnos. Klošarko ostavial si Dejana, čija vam je podrška plaćala letovanja i zimovanja – nastavila je Maja.

Ona puca po šavu. Maja Marinković puca i tek ćete videti koliko ne može. Aleksandri sam rekao da smo ovde samo u emisijama i kad Maja spava. Nek se javi jedan par kog Maja ne j*** – rekao je Car.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare