TARA SIMOV PRIMLJENA U BOLNICU NA SVOJ ROĐENDAN! Starleta drugi put za nekoliko dana hospitalizovana, osetila BOL u STOMAKU

Bivša zadrugarka Tara Simov danas je hitno primljena u GAK „Narodni front“ zbog navodnih bolova u stomaku, ali je srećom sa bebom sve u najboljem redu!

Tara Simov u drugom je stanju i nosi devojčicu. Četiri meseca je bivša zadrugarka krila od javnosti da je u blagoslovenom stanju jer je trudnoća bila rizična i sa svojim izabranikom Danilom se borila da beba ostane zdrava. Kada se stanje stabilizovalo, oni su rešili da podele ove najlepše vesti sa svojim fanovima na Instagramu.

Međutim, danas je došlo do novih komplikacija i Tara je hitno primnjena u GAK „Narodni front“.

Tarina bliska prijateljica je navodno otkrila da je prethodna noć za Simovu bila teška.

Uspaničila se. Osetila je jake bolove u predelu stomaka i odlučila je da ode u bolnicu kako bi je doktori pregledali. Srećom, beba nije u opasnosti, ali ovo je Taru baš uplašilo. Da stvar gude još gora, njoj je danas rođendan i umesto da ga provede sa prijateljima, ona je u bolnici. Ne znam kada će izaći, ali nadam se da će sve biti u redu – rekla je Tarina drugarica.

Pre nekoliko dana Tara je upitala svoje pratioce da li znaju za neku kliniku u okolini Niša koja ima noćno zbrinjavanja (spavanje i nega), jer joj je pozlilo, a na sledećem storiju koji je objavila videlo se da je primljena na Klinku za ginekologiju i akušerstvo u Nišu. Tada je Tara primila infuziju, dok ju je dečko držao za ruku. Ona je nedavno otkrila i da se tokom trudnoće bori sa kamenom i peskom u bubregu.

UDARNA VEST.ra

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare