NISU BILI VEZANI: Udes kod Vinkovaca, dvoje dece sa zadnjeg sedišta izletelo kroz šoferšajbnu u kanal i zadobilo teške povrede

U petak oko 15.15 časova na putu Andrijaševci-Retkovci dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovala dva vozila. Zbog zadobijenih povreda pet osoba je prevezeno u OŽB Vinkovci radi ukazivanja hitne medicinske pomoći, a o detaljima udesa je danas Policijska uprava vukovarsko-sremska izdala saopštenje.

Uviđajem saobraćajne nezgode utvrđeno je da je zbog tehničkog kvara došlo do eksplozivne dekompresije guma zadnjeg levog točka putničkog automobila vinkovačkih registarskih oznaka, usled čega je 27 -godišnja žena izgubila kontrolu nad volanom i vozilom je prešla u suprotnu saobraćajnu traku gde je udarila u kombi daruvarskih registarskih oznaka, kojim je upravljao muškarac star 28 godina.

„Dvoje dece, koje je na zadnjem sedištu putničkog automobila prevozila 27-godišnja žena, nisu bila vezana pojasevima, a od udarca su kroz šoferšajbnu ispala iz automobila i upala u zemljani odvodni kanal, pri čemu je jedno dijete zadobilo teške jelesne ozljede opasne po život, a drugo teže telesne ozljede. Deca su iz KPZ Vinkovci prevezena na dalje lečenje u KBC Osijek.

Također, 27-godišnji vozač teže povređena u saobraćajnoj nesreći, dok su 31-godišnja putnica u njenom automobilu i 28-godišnji vozač kombija zadobili lakše telesne povrede“, navodi se u saopštenju.

Alkotest oba vozača nije otkrio prisustvo alkohola u njihovim telima, saopštila je policija.

Policija će protiv 27-godišnje žene podneti krivičnu prijavu nadležnom državnom tužilaštvu zbog sumnje da je počinila krivično delo Izazivanje saobraćajne nezgode u saobraćaju na putevima.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare