DALAS U PROBLEMU! Dončić bi mogao da ode – ovo je razlog

Košarkaši Dalasa i definitivno su ostali bez plasmana u plej-of, prvi put od 2019. godine, pošto su u noći između petka i subote kao domaćini poraženi od Čikaga rezultatom 115:113. Na taj način okončana je agonija Maveriksa koji su u finišu sezone doživeli neverovatan pad i od, delovalo je, sigurnog mesta u doigravanju na kraju ostali i bez plej-ina.

Luka Dončić je meč otvorio sa 13 poena u prvih 13 minuta ali je početkom druge deonice morao da napusti igru i više se nije vraćao. Uprkos tome, na kraju je ostao najefikasniji igrač svog tima, koji je i na ulasku u poslednji kvartal imao rezultatski plus 91:85, ali je on nestao zahvaljujući seriji gostiju od 18:2.

Slovenački reprezentativac nedavno je otvoreno govorio u problemima, rekavši da je „isfrustriran“.

„Tako sam frustriran. Mislim da vam je to svima jasno kad me vidite na terenu. U zadnje vreme osećam se kao da to nisam ja, nego da samo tamo stojim na terenu, znate? Ranije sam jako uživao i smejao se u igri, ali sam sada tako frustriran zbog puno razloga, ne samo košarkaških. Puno mi se toga događa van terena, što je veće od košarke, ali ne želim pričati o privatnom životu“, izjavio je Slovenac tom prilikom.

A sada su se pojavile informacije da Dalas strahuje da Dončić ne zatraži trejd sledećeg leta ukoliko se stanje u franšizi ne promeni.

Sudeći po navodima Tim Mekmena, novinara ESPN-a, ako i sledeća sezona bude razočaravajuća, Dončić bi to mogao da zatraži.

Podsetimo, Dalas je u poslednjih deset utakmica u slobodnom padu i u svoju korist je rešio tek dve, te je sa šeste pozicije nazadovao na 11. i konačno kolo pre kraja ostao i bez teoretske šanse da se nađe u plej-ofu.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare