Medvedev ispaljuje otrovne strelice: „Ukrajina će nestati jer nikom nije potrebna“ 

Zamenik predsednika Saveta za bezbednost Rusije Dmitrij Medvedev smatra da će Ukrajina nestati, jer nikom nije potrebna.

Medvedev je na društvenoj mreži VKontakte napisao da Ukrajina nije potrebna Evropi, ni SAD, Africi, Latinskoj Americi, Aziji, ni Rusiji.

Prema mišljenju Medvedeva, Evropi Ukrajina nije potrebna jer je podrška Ukrajini po nalogu SAD već donela Evropljanima pravi finansijski i politički pakao – izbeglice, inflaciju, poskupljenje energenata, što je već dovelo do eksplozije nezadovoljstva i u zapadnoj, i u istočnoj Evropi.

Medvedev smatra da Ukrajina nije potrebna ni SAD i dodaje da obični Amerikanci uopšte ne razumeju šta je Ukrajina i gde se nalazi. On postavlja pitanje zašto se establišment u SAD ne bavi inflacijom i problemima u svojoj zemlji, već Ukrajinom i smatra da će građani SAD pre ili kasnije postaviti to pitanje.

Medvedev smatra da Ukrajina nije potrebna ni Africi i Latinskoj Americi i dodaje da bi stotine milijardi koje SAD troše na Ukrajinu bile dovoljne za mnoge programe usmerene na društveni razvoj latinoameričkih i afričkih država.

Ruski zvaničnik takođe tvrdi da ni Aziji ne treba Ukrajina, jer, prema njegovom mišljenju, azijske zemlje na primeru Rusije vide kako se razvijaju „obojene“ tehnologije, da bi bile eliminisane najvece konkurentske sile.

„Oni razumeju kakav im je scenario pripremio kolektivni Zapad na čelu sa Amerikom u slučaju neposlušnosti“, napisao je Medvedev.

On navodi da ni Rusiji ne treba Ukrajina i tvrdi da su „delovi Rusije pod nazivom Ukrajina u granicama iz 1991. samo nesporazum nastao raspadom SSSR-a“. Prema mišljenju Medvedeva, Moskvi je potrebna „Velika Rusija“.

„Konačno, Ukrajina, na čelu sa nacističkom vrhuškom, nije potrebna ni samim njenim građanima“, tvrdi Medvedev i dodaje da je zato u Ukrajini ostalo 20 miliona od 45 miliona stanovnika.

Prema oceni Medvedeva, Ukrajinci su prinuđeni da žive u stalnoj anksioznosti i strahu i da traže bolji život u drugim zemljama i kontinentima.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare