ŠAMARALA MLAĐU UČENICU I SLOMILA JOJ NAOČARE: Direktor škole koju pohađa nasilna devojčica otkrio detalje o jezivom incidentu!

Nakon novog slučaja vršnjačkog nasilja, koji se odigrao u dvorištu jedne beogradske osnovne škole, kada je učenica viših razreda vređala, pretila i ošamarila mlađu učenicu druge osnovne škole, oglasio se i direktor škole koju pohađa nasilna učenica.

Direktor Radivoje Miljić rekao je za Kurir da je video snimak ovog nasilja, kao i da je škola preduzela sve što je po zakonu.

– Obavešteni su Centar za socijalni rad, policija, roditelji, kao i Ministarstvo prosvete. Po našem saznanju, nju je navodno nagovorila druga devojčica da ošamari učenicu druge škole. Prosvetni inspektori danas su posetili drugu školu. Jako nam je žao što se ovo dogodilo, pokušaćemo da radimo sa detetom, angažovani su svi timovi. Svakako postupamo po zakonu – naveo je Miljić.

On je dodao i da su roditelji pozvani na razgovor.

– Ta učenica jeste malo problematična, ovo vreme je jako teško i čudno, deci je sve dostupno i negde prelaze crtu normalnog ponašanje. Sa njom se radilo i pedagoško-psihološka služba je sa njom radila, tu nam je tanka saradnja sa roditeljima i tu je negde problem – rekao je Miljić.

Od direktora škole koju pohađa žrtva vršnjačkog nasilja nismo uspeli da dobijemo komentar.

Podsetimo, redakciji Kurira stigao je snimak na kom se vidi kako jedna devojčica šamara drugu. Usled udarca, žrtvi su spale naočare za vid.

„Odoše naočare, j*** ga“, rekla je u tom trenutku devojčica koja je udarila šamar.

„To mi je tata kupio“, odgovorila je druga kroz suze.

Devojcica nasilnica je i zapretila rečima „Ako opet to bude, polomiću tebe!“

Kako saznajemo, do nasilja je došlo 5. aprila u dvorištu škole koju pohađa učenica koja je žrtva nasilja.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare