PAO PRVI POLJUBAC SANJE VUČIĆ I NOVOG DEČKA! Pred punim restoranom se LJUBILA sa ugostiteljom, a njegov gest je sve ODUŠEVIO

Pevačica Sanja Vučić ne krije da je ponovo zaljubljena, a pre dva dana se prvi put pojavila u javnosti sa novim dečkom.

Naime, ona je sa njim bila na na promociji nove pesme svoje koleginice Barbare Bobak, a tom prilikom joj je pratnju pravio novi izabranik kog je do sada vešto krila od očiju javnosti.

Sanju i njenog dečka smo uhvatili nasmejane, sedeli su jedno pored drugog, a sada je na mrežama isplivao snimak na kom se vidi kako se ljube.

Podsetimo, Sanja je već neko vreme uživa u ljubavi sa mladim ugostiteljom Nenadom Cicmilom, a nedavno se u razgovoru za Kurir osvrnula na muško ženske odnose, pa je tom prilikom otkrila šta je joj najbitnije u vezi.

– Kada sam u vezi, ja sam pitoma. Nisam nikada imala susreta sa nenormalnom ljubomorom, nikada nisam imala iskustava ni sa agresijom. Što se tiče tih šifri telefona i društvenih mreža, mislim da privatnost treba da se sačuva. Mislim da to nije fer. Poverenje mora da postoji između partnera naročito sada u ovoj eri kada se sve prati i gleda. Sada su realni problemi ko kome lajkuje sliku i ko šta prati. Možda sam i ja jedna od tih. Nikada ne bih bila sa dečkom koji svakoj devojci ostavlja komentare ili lajkove ispod slika na Instagramu. Moj momak jeste privlačan ali nisam primetila neke nepremirene stvari, ne želim da se uznemirim pa da kopam i tražim, da pravim razdor između nas dvoje. Sve dok on meni ne da povoda, sve je u redu – izjavila je Sanja.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare