MARIJA TROVALA MILJANU LEKOVIMA, SPAKOVALA JE U LAZU LAZAREVIĆ: Kulićeva optužila majku da je monstrum!

Miljana Kulić se okrenula protiv svoje majke Marije Kulić, a ona je spakovala u ustanovu za mentalno zdravlje.

Zadrugarka Miljana Kulić prošle noći napala je majku Mariju Kulić koja se vratila u Belu kuću da nastavi sa takmičenjem. Tom prilikom Miljana je polila Mariju i poručila joj da je bolje da je umrla, da bi je se spasila.

Da je odnos porodice Kulić disfunkcionalan, govori činjenica da se već godinama tuku, maltretiraju i iznose prljav veš koji uvek šokira gledaoce. Miljana je svojevremeno priznala da joj Marija daje lekove, zbog čega je sumnjala da je želela da je se reši, a podsetimo da je zadrugarka i završila na lečenju u ustanovi ,,Laza Lazarević“ nakon što je bila diskvalifikovana iz rijalitija. 
 Majka mi je davala lekove, bolje da je umrla nego što se vratila, mogla sam da se rešim nje! Ti si monstrum majka! Maltretiraš me, više voliš Anu i Tijanu od mene! – rekla je Miljana između ostalog. 

Podsetimo, nakon što je diskvalifikovana iz prethodne sezone, Kulićevoj je pozlilo, pa ju je Marija spakovala u ustanovu za lečenje, kako su preneli domaći mediji. 

Porodica se odrekla Miljane Kulić

 Marija je saopštila Miljani da je se porodica odrekla, te da će je i Zola ostaviti po završetku rijalitija. 

– Da, idi, tamo si ostala u jezeru! U jezeru si! Za mene ne postojiš! Gde si skočila, tamo si ostala! Ni za koga ne postojiš! Postojiš za njega dok se ovo ne završi i posle šut u d*pe, za bolje i nisi! – odbrusila je Marija. 


UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare