LUDNICA! Pogledajte kako izgleda TABELA EVROLIGE trenutno – još uvek NIJE SVE GOTOVO! Crvena zvezda može da bude KOBNA po Fener

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su u Beogradu Olimpijakos u utakmici 33. kola Evrolige i obradovali prepunu „Arenu“. U poslednjem kolu Zvezda će dočekati Fenerbahče, a Olimpijakos će biti domaćin Baskoniji.

Pet „karata“ za Top 8 je podeljeno: dalje sigurno idu Olimpijakos, Real Madrid, Barselona, Monako i Makabi, piše Kurir.

Fenerbahče, Partizan, Baskonija i Žalgiris koji se nalazi ispod crte nadaju se plasmanu među osam najboljih i u njih su uprte sve oči košarkaške javnosti, ali nije nemoguć i takav rasplet da svih pet ekipa završi sa skorom 19-15.

Evroliga
FOTO: PRITNSCREEN

Postoji i jedan interesantan momenat – Fenerbahče je ispred Makabija na tabeli, a plasman u Top 8 nije zvanično obezbedio. Crvena zvezda može čak i da ih pobedi, a kako turska ekipa ima slabiji međusobni učinak protiv Baskonije i Žalgirisa, u slučaju da bude na kraju učinak identičan, a Partizan prođe dalje. 

Fener je izgubio od Baskonije sa 92:69 i 76:70, samo je pobedio Žalgiris kao domaćin sa 87:79, ponižen je u Kaunasu sa 86:66. Žalgiris je pobedio Baskoniju sa 79:75, Baskonija je Litvance deklasirala sa 93:73.

Tabelu će definitivno konstruisati utakmice poslednjeg kola Evrolige.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare