BOMBA! UDARNA VEST EKSKLUZIVNO SAZNAJE: Crvena zvezda i Partizan igraće i naredne sezone u Evroligi! OVO SU SVI DETALJI 

Čelnici elitnog takmičenja u nezvaničnim razgovorima potvrdili su da žele večiti i 2023/24 godine u elitnim takmičenju

Crvena zvezda i Partizan igraće i naredne sezone u Evroligi! Čelnici elitnog takmičenja u nezvaničnim razgovorima oko učenika u narednoj sezoni naglasili su da tu vide oba srpska predstavnika, ekskluzivno saznajemo iz dobro obaveštenih izvora.

Velika ulaganja, dobri rezultati, ogromna poseta, ali i činjenica da su drugi regioni u padu uticala je na stav u Barseloni da žele večiti i dalje u elitnom takmičenju.

Nije uopšte tajna da je jedan od ključnih razloga za to činjenica da nema više ruskih timova u Evroligi. Sa Zenitom i CSKA, bilo bi krajnje upitno drugo mesto za ovaj region, ali ovako dileme gotovo da nema.

Drugi bitan faktor kojim se rukovode u sedištu Evrolige je budžet. Partizan i Zvezdu su i u tom polju ove sezone napravili iskorak, što se jasno vidi i iz njihovih timova i igrača koje su angažovali.

Nema uopšte potrebne da govorimo i poseti i činjenici koliko se prate mečevi crveno i crno-belih u Beogradu. Te slike su izuzetno bitne za Evroligu i oni žele timove koji uz sebe imaju pune dvorane.

Minus u celoj priči jeste marketinški aspket i podatak da ovo tržište ne može da donese Evroligi ono što im daju Nemci, Francuzi, Turci… Ali, vodeći klubovi iz svih tri država su u padu, pa nema govora da oni dobiju još neko mesto u eliti.

Zvanična potvrda svih učesnika Evrolige očekuje se sredinom početkom juna meseca.

Prvi smo najavili i prošle godine ovaj scenario

UDARNA VEST je prva najavila da će u tekućoj sezoni Srbija dobiti dva mesta u Evroligi.

Daleko pre svih, 19. maja prošle godine, UDARNA VEST je saznala da će Srbija imati dva mesta u Evroligi.

Nekoliko nedelja kasnije stigla je i zvanična potvrda te informacije.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare