UŽIVO, ZVEZDA – OLIMPIJAKOS: Na terenu – nema braća! Zvezdaši dobro pamte šta je bilo KAD OLIMPIJAKOSU ništa nije trebala pobeda 

UŽIVO,

Crvena zvezda – Olimpijakos: 1:2

Tok utakmice:

Prva četvrtina:

1. minut – Prve poene na meču postiže Fal 0:2 Ognjen Kuzmić je potom promašio prvo, a pogodio drugo slobodno bacanje 1:2

Uoči meča:

Crvena zvezda nema šanse da se dokopa top osam faze Evrolige, ali to ne znači da klub sa Malog Kalemegdana ne želi pobednički da privede kraju sezonu u Evropi.

KK Crvena zvezda
foto: Starsport©

Večeras će dvorana „Aleksandar Nikolić“ biti prepuna, jer je rival najbolja evroligaška ekipa Olimpijakos (19.00). Iako navijači dva kluba gaje prijateljske odnose, tako neće biti na parketu. Crveno-beli su u prvom delu sezone iznenadili Olimpijakos u Pireju, a sada pred svojim navijačima žele da upišu i drugi trijumf.

Ambicije ima i četa trenera Jorgosa Barcokasa, koja pobedom u Pioniru overava prvu poziciju na tabeli i u četvrtfinalu bi za rivala imala osmoplasirani tim. Za razliku od prvog meča, trener Zvezde Duško Ivanović može da računa na sjajnog plejmejkera Fakunda Kampaca.

– Idemo na pobedu kao i na svakoj utakmici. Znamo koliko su jak rival, ali nećemo dići ruke i odustati. Uostalom, niko ne igra da bi izgubio. Uz pomoć publike želimo da ostvarimo dobar rezultat – rekao je adut crveno-belih Ognjen Dobrić.

Zvezdaši dobro pamte i sezonu kada u finišu Evrolige Olimpijakosu nije bilo potrebna pobeda u Beogradu, dok je Zvezdi „gorelo“.

Grčki tim tada nije imao „popusta“ za braću, slavio je i na taj način ostavio Beograđane bez plasmana u narednu fazu Evrolige.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare