Otkrivamo gde je Miloš Nikolić osumnjičen da je brutalnim batinama ubio bebu Petru (2) u Zaječaru

Miloš Nikolić (26), osumnjičen da je brutalnim batinama ubio malenu Petru (2) u Zaječaru, kako Telegraf.rs saznaje, prebačen je iz Okružnog zatvora u Zaječaru na veštačenje u Specijalnu zatvorsku bolnicu po nalogu koji je izdalo Više javno tužilaštvo.

„On je prebačen nedavno i u toku je veštačenje u Specijalnoj zatvorskoj bolnici“, rekao nam je sagovornik iz istrage ovog slučaja.

Petra Vladulović (2), preminula je nakon što ju je, kako se sumnja brutalnim batinama ubio očuh Miloš Nikolić (26) tako što ju je udarao po glavi i telu dok nije prokrvarila i pala u nesvest, a njena majka Jelena Todorovska (24) sve posmatrala u iznajmljenoj kući u Zaječaru.

Majka je nedavno puštena iz pritvora.

Podsetimo, prema rečima našeg sagovornika iz istrage, devojčicu je tokom svog monstruoznog iživljavanja navodno držao za kosu dok je udarao njenom glavom o zid.

„Policija je na zidu u kući videla krv, a u ćošku na podu komad devojčicine iščupane kose. Urađena je DNK analiza i utvrđeno je da to Petrina krv. Veruje se da je Miloš Nikolić, osumnjičen za njeno brutalno ubistvo, osim što ju je udarao šakama po telu i glavi, digao držeći je za kosu i udarao njenom glavom o zid dok joj nije išupao kosu sa kožom i tu je dete palo na pod„, rekao nam je sagovornik.

Njena majka Jelena Todorovska (24) je sve posmatrala, a kako saznajemo, na saslušanju je dala izjavu, odnosno, svoje „objašnjenje“ o nastanku povreda svoje ćerke od kojih je malena preminula nakon sat vremena borbe lekara da joj spasu život.

„Ona je rekla da je devojčica sama pala i ogulila deo glave o sto, a da je ona za to vreme bila u WC i nije stigla da joj pomogne“, rekao nam je sagovornik.

Milošu Nikoliću, ako se dokaže da je kriv za delo koje mu se stavlja na teret, preti doživotna kazna zatvora, dok se majka za sada tereti za zapuštanje i zlostavljanje maloletnog lica.

Inače, obdukcija Petre (2) koja je završena na Institutu za sudsku medicinu u Nišu, pokazala je da je detetu od silne udaraca rascepana jetra i da je smrtonosne povrede imala i na glavi, rečeno je za „Telegraf.rs“ u Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru.

Petru je podsetimo, svu krvavu u modricama, kako leži na podu i guši se zapravo „zgrabila“ tetka Tamara, rođena Jelenina sestra koja je u kobnom trenutku došla da ih poseti i krenula da nosi u bolnicu, međutim Jelena joj je uzela Petru.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare