DETALJI HAPŠENJA MAKROA: Terao ženu da se prostituiše za novac, pa je tukao pred detetom – sve kačio na društvene mreže!

Uhapšeni makro je zaključavao devojke i pretio im.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, PU za grad Beograd u saradnji sa VJT uhapsili su V. V. I. (29) zbog sumnje da je izvršio krivična dela – trgovina ljudima i posredovanje u vršenju prostitucije. Njegove žrtve su bile dve osobe, starosti 24 i 21 godinu, piše Blic.

Prema nezvaničnim saznanjima, V. V. I. je vrbovao oštećene zloupotrebljavajući njihovo poverenje, teške životne prilike i loše materijalno stanje, te im je iznajmljivao stanove u kojima su se oštećene odavale prostituciji bez mogućnosti da biraju klijente kojima pružaju seksualne usluge za novac, piše Blic.

Jednu od oštećenih primoravao je da pruža seksualne usluge za novac tako što joj je oduzimao lična dokumenta, tukao je, zaključavao u stanu, objavljivao preteće, uvredljive i neistinite sadržaje na društvenim mrežama, prenosi Blic.

Jednu od devojaka je terao i da radi dok je u ciklusu, a ako fizički nije mogla da izdrži, druga devojka je morala da dođe da joj pomogne.

Inspektori iz Odeljenja za javni red i mir uhapsili su osumnjičenog posle operativnog rada na području Novog Beograda.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare