LANČANI U ZEMUNU, VOZOVI IZ RESNIKA KASNE ZBOG NAPONA, TRAMVAJI STOJE NA SLAVIJI: Na auto-putu kilometarska kolona! Haos u špicu

Putnički vozovi jutros kasne zbog pada napona u kontaktnoj mreži na pruzi između Rakovice i Resnika, saopštilo je preduzeće Infrastruktura železnice Srbije.

Kako je saopšteno, na pruzi Rakovica – Resnik u 7.40 prekinut je železnički saobraćaj, jer je u kontaktnoj mreži iznad oba koloseka ove pruge nestalo struje.

Od 8.07 časova vraćen je napon iznad jednog koloseka, pa se železnički saobraćaj između Rakovice i Resnika trenutno odvija otežano, samo po jednom koloseku. Ekipe su na terenu i rade na što bržem otklanjanju kvara, navedeno je u saopštenju.

Sneg i jutarnji špic i kolaps u saobraćaju u Beogradu. Vlažan i težak sneg koji je pao jutros, napravio je zakrčenje u celom Beogradu, a meteorolozi su najavili da će pasti 20, a u nekim višim delovima prestonice i do 30 centimetara snega.

Teško se stiže iz pravca Pančeva, Autokomande, ali i Mirijeva, a slično je i kod Sajma koji je kritična tačka i po najlepšem vremenu.

Velike gužve beleže se i na auto-putu kroz centar Beograda, posebno u smeru ka Novom Beogradu, kao i na Zvezdari, u Bulevaru, gde je jutros jedan putnik preminuo u tramvaju na liniji broj 7.

Lančani sudar na Batajničkom putu

Na Batajničkom putu jutros u Zemunu aprilski sneg prouzrokovao je lančani sudar.


UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare