ZVEZDAN ŠUTNUO ANĐELU ZBOG MAJE! Ostavio ljubavnicu pa joj poručio da joj tek sledi HAOS! Spomenu joj DIJAGNOZU i njene RODITELJE

Zvezdan Slavnić raskinuo sa Anđelom Đuričić! Prošle noći Zvezdan Slavnić prišao je ljubavnici Anđeli Đuričić kako bi raščistili probleme koje imaju. Međutim, po svemu sudeći, to im nije pošlo za rukom, pa je došlo do rasprave, a onda je usledio i raskid.

Na društvenoj mreži Instagram pojavio se snimak razgovora Zvezdana i Anđele, pa su se dotakli i njegove prvoaprilske šale koju je izveo, nakon koje je ljubavnica doživela histerični napad i počela da lomi sve po imanju.

– Ja ne znam o čemu pričamo? – drcnula se Anđela.

– Ja imam pritisak od tebe, ja sam ti rekao da ti tražim slobodu, neću pritiske, neću da ja moram da spuštam glavu! Pogledaj šta si uradila za šalu, ti si rekla da sam iskoristio pet sekundi da je zagrlim – popovao je Zvezdan.

– Pa tako je ispalo – rekla je Anđela.

– E, zbog toga što je tako ispalo, sad ćeš videti kako će biti – odbrusio je Zvezdan i ostavio ljubavnicu.

– Još sam ja kriva sad – kukala je Anđela.

Njihova rasprava je nastavila i u rehabilitaciji.

– Tvoji roditelji su mogli da ti obezbede neki lokal da uložiš pa da počneš nešto svoje a ti u Beograd u uđeš ovde, ti devojko nisi normalna. Ja bih odsekao sebi ruku da moje dete ne uđe ovde, i ja treba šta da budem sa tobom. Ti si za lečenje, treba ti pomoć – govorio je Zvezdan.

Ti apsolutno nemaš sekund životnog iskustva, došla si ovde da se družiš, upoznaš ljude…. Da li si ti normalna šta pričaš? – kazao je Zevzdan.

– Ja sam povučena, nemam puno prijatelja napolju, mislim da si to i primetio. Došla sam iz nekih svojih razloga – govorila je Anđela.

– Ja ne mogu više da pričam sa tobom, ja ne znam, meni je ovo toliko smešno. Ovo je ludilo. Treba da odeš kod doktora i kod psihijatra da pričaš sa njima o tim problemima, to su ljudi koji imaju školu i kojima treba da se obratiš. Da ti pomognu da stekneš prijatelje – pričao je Zvezdan.

– A jel hoćeš ti da pričaš sa mnom o tim stvarima, da mi pomogneš? – upitala je Anđela.

– Hoću srećo ali ne sada, to je proces, treba vremena, sa tobom mora ozbiljno da se radi – kazao je Zvezdan.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare