PRIVEDENI POSLE POTERE, KAD SU DOVEDENI U POLICIJU MUK: Tinejdžerka iz Čačka pala sa 2 pištolja! S još dva momka brani se ćutanjem

POŽEGA – U selu Prijanovići kod Požege policija je zbog saobraćajnog prekršaja, odnosno nepropisnog preticanja, signalizirali vozaču “audi A3” čačanskih tablica da se zaustavi. Sustigli su ga u mestu Gugalj na granici između Požege i Čačka.

U vozilu su se nalazili mladići M.Đ. (25) i I.Š. (33) kao i devojka J.Ć. (19), svi iz Čačka.

– Prilikom pretresa kod devojke su pronađena dva pištolja bez serijskog broja sa dva okvira i sa ukupno dvadeset metaka, kao i vagica za merenje. Ona je privedena u prostorije PS Požega i uz potvrdu od nje su oduzeti pronađeni predmeti, a muškarci koji su bili u automobilu pobegli su sa lica mesta “audijem”, saznajemo od izvora bliskog istrazi.

M.Đ. i I.Š. su ubrzo pronađeni od strane policijskih službenika PI Čačak, a zatim dovedeni u prostorije policijske stanice Požega.

Daljim pretresom vozila pronađena su još dva noža i jedan pancir, koji su takođe oduzeti. Prilikom saslušanja oni su se branili ćutanjem, osim što je vozač rekao:”Ja sam samo vozio”. Istraga je u toku.

Na teret im se stavlja da su u saizvršilaštvu počinili krivična dela nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, kao i krivično delo sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje. Određen im je pritvor od 48 sati.

Tri osobe koje su jutros uhapšene između Požege i Čačka, kod kojih su nađeni pištolji, noževi, meci i pancir, brane se ćutanjem.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare