PREDOMISLILI SE NAKON SAOPŠTENJA MANDIĆA: Vaterpolista odstranjen iz tima, njegove reči ŠOKIRALE SU SRBIJU, evo šta je klub uradio

Nekoliko dana nakon što je Dušan Mandić šokirao javnost obraćanjem na društvenoj mreži Instagram, došlo je do novosti u njegovom slučaju.

Najbolji srpski vaterpolista je iznenada i bez objašnjenja odstranjen iz tima u Novom Beogradu, a zabranjeno mu je da trenira sa ekipom, da dođe na bazen i u teretanu, zbog čega je odlučio da izda saopštenje.

Najnovija odluka je da će u narednom periodu Mandić trenirati sa NBG Vukovima.

U pitanju je mlađi brat Novog Beograda i tim koji je u Superligi Srbije osvojio sedmo mesto i klub koji sa klupe vodi čuveni reprezentativac Aleksandar Šoštar.

Nakon što se Mandić požalio javnosti da su mu ljudi iz kluba saopštili da u naredna dva meseca ne žele da se bave njegovim slučajem, vaterpolista je telefonskim puten obavešten da će moći da trenira sa Vukovima, prenosi „Sport klub“.

Dušan Mandić
foto: EPA/Tibor Illyes

Međutim, pitanje je koliko koristi će od toga imati reprezentativac Srbije s obzirom na to da su Vuković već završili sezonu.

Dušan Mandić je sa reprezentacijom Srbije osvojio sve što se može osvojiti:

Dva puta zlato na Olimpijskim igrama uz jednu bronzu, zlato i bronzu na Svetskim šampionatima, tri zlata na Evropskim prvenstvima, četiri zlata u Svetskoj ligi, zlato i bronzu na Svetskim prvenstvima, zlato na Mediteranskim igrama.

Na klupskom nivou je sa Primorcem osvojio Kup Crne Gore u sezoni 2009/10, u kojoj je bio i vice šampion evrope.

Sa Partizanom je osvojio tri titule prvaka Srbije, dva Kupa, Ligu šampiona u sezoni 2010/11 i Super Kup Evrope 2012.

Karijeru je nastavio u Pro Reku, sa kojim je takođe stigao do vrha Evrope, a osvojio je i četiri titule prvaka Italije, kao i pet italijanskih Kupova.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare