USRED BELA DANA U BEOGRADU IZREŠETAN ZBOG RATA BOJOVIĆA I ŠARANOVIĆA? Rade je bio Arkanov telohranitelj i Lukin blizak prijatelj

Rade Rakonjac (52) nekadašnji telohranitelj Željka Ražnatovića Arkana i prijatelj Luke Bojovića, ubijen je na današnji dan pre devet godina.

Rakonjac je izrešetan iz automatskog oružja dok je sedeo u bašti jednog beogradskog kafića u Zvečanskoj ulici u Beogradu, gde je sedeo sa dvojicom prijatelja, koji su tom prilikom povređeni.

– Bojovićevog prijatelja ubio je profesionalni ubica, koji je pre nego što je izvršio likvidaciju pratio njegovo kretanje. Egzekutor je znao gde Rakonjac živi, kao i da u zgradi u kojoj stanuje sa porodicom svako jutro pije kafu – rekao je ranije izvor Kurira i dodao:

– Napadač maskiran fantomkom i u maskirnom odelu, prišao je stolu za kojim je Rakonjac sedeo sa Stojanom Novakovićem i Goranom Ristanovićem i otvorio vatru, a nakon toga pobegao do crnog „alfa romea“ koji ga je čekao ispred kafića.

Egzekutor je sa saučesnikom pobegao niz Zvečansku ulicu u pravcu auto-puta.

– Ubica je na Rakonjac ispalio 40 hitaca, a pet metaka je pogodilo Rakonjca koji je pao kao pokošen. Rakonjčevi prijatelji su povređeni u pucnjavi, a automobil kojim je napadač pobegao nakon likvidacije, samo 20 minuta kasnije zapaljen je na Voždovcu – objasnio je ranije izvor.

Očevici su ispričali da je ubica nosio kapu i potkapu, da je imao maskirne pantalone, cokule i da je pucao iz „heklera“ sa prigušivačem. Ubistvo Rakonjca nije rasvetljeno.

Inače, Rade Rakonjac je bio veliki prijatelj Luke Bojovića koji je sve vreme ostao uz njega, a Rakonjac je nosio kovčeg Nikole Bojovića 2013. godine zajedno sa ubijenim Dragoslavom Miloradovićem, koji je bio kum Luki Bojoviću.

Sumnja se da je Rakonjac još jedna u nizu žrtava između rata porodica Bojović i Šaranović, koji je počeo u julu 2009. godine nestankom Slobodana Radonjića, Šaranovićevog kuma.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare