NAJTAČNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 3. DO 10. APRILA! Stiže pun Mesec – Vagama VELIKE promene na POSLU, Vodolije imaju MOĆ da menjaju SVET, a evo kome sledi poznanstvo preko INTERNETA 

Pred nama je važna astrološka nedelja, jer nas očekuje pun Mesec u Vagi 6. aprila, koji će najsnažnije uticati na Jarčeve, Vage, Ovnove i Rakove. Kako se bude bližio pun Mesec, bićemo emotivno nesatbilniji, a veoma je važno da ne donosimo odluke u afektu. Venera je na nebu napravila aspekat sa Uranom, pa dolazi do neočekivanih preokreta na emotivnom planu, pa čak i raskida.

OVAN

Posao – Merkur naredne nedelje ulazi u Bika, pa će vam finansije biti glavna preokupacija. Jedna osoba će vam ponuditi poslovno partnerstvo, ali pod uslovom da uložite novac. Imajte u vidu da nije dobar period za finansijske transakcije. Mnogo toga zavisi od vaše inicijative, ali ne treba da se zalećete sa odlukama.

Ljubav – Venera u Biku donosi vam snažnu povezanost sa jednom osobom. Ukoliko ste čekali momenat da osetite nešto posebno sa osobom do koje vam je stalo, ovo je taj period. Slobodni Ovnovi imaće priliku da se zaljube ili osete povezanost sa nekim. Prijaće vam Bikovi.

Zdravlje – Dobro.

BIK

Posao – Venera u vašem znaku donosi vam povoljnu nedelju za posao. Ipak, moraćete da donesete jednu poslovnu odluku na brzinu, što vam se neće dopasti, ali će period biti dinamičan. Merkur u vašem  znaku donosi vam mogućnost za dodatnu zaradu. Ukoliko ste čekali period za popravljanje finansijske situacije, on je konačno stigao. Venera u aspketu sa Uranom na poslu vam donosi inovacije, ali i više korišćenja društvenih mreža. 

Ljubav – Mars u Raku donosi vam emotivniji period za ljubav. Zbog toga ćete imati važne razgovore o emocijama. U ovom periodu vam je i potreban neko ko može emotivno da vas razume. Prijaće vam društvo Rakova, a bićete izuzetno privlačni za osobe suprotnog pola.

Zdravlje – Odlično.

BLIZANCI

Posao – Ulazak Merkura u Bika donosi vam puno dešavanja iza zatvorenih vrata. To znači da ne treba olako da poklanjate poverenje osobama koje vas okružuju. Mars u Raku vam odgovara, pa ćete konačno dobiti novac koji niste imali poslednjih meseci. Bićete zatvoreniji kada su u pitanju vaši ciljevi na radnom mestu.

Ljubav – Venera u dvanaestom polju ukazuje na tajnu simpatiju. Imaćete zanimljivo poznanstvo preko interneta. Iznenada ćete upoznati jednu osobu koja može da vam bude zanimljiva. Takođe, primetićete da vam se dopadaju osobe koje su zauzete ili skrivaju neku tajnu.

Zdravlje – Psihički problemi.

RAK

Posao – Mars u vašem znaku donosi vam povratak energije i fokus ka ciljevima koje želite da ostvarite. Končano imate mogućnost da ostvarite svoje ambicije u karijeri. Brzi preokreti i laka rešenja dolaze pod uticajem planeta iz Ovna. Osoba u znaku Bika može da vam bude odličan pertner za zaradu novca. Moguće je kraće putovanje.

Ljubav – Venera u Biku donosi vam romansu iz prijateljstva. Isto tako, javiće vam se jedna osoba preko društvenih mreža. U lepom ste periodu za početak nove ljubavne veze. Bikovi i Ovnovi će vam biti privlačni.

Zdravlje – Dobro.

LAV

Posao – Pred vama je period u kojem će u fokusu biti putovanja, ali i promene na radnom mestu. Na poslu dolazi do neplaniranih dešavanja koja će promeniti tok vaših budućih planova. Pregovori će otići u potpuno novom smeru nego što ste očekivali. Iskoristite naglašen znak Ovna da otputujete.

Ljubav – Venera u Biku donosi vam flert preko posla. To je neko ko je ambiciozan i fokusiran na posao. Sa druge strane, prijaće vam osobe koje imaju osećanja i razumeju vaše potrebe. Saturn u Ribama donosi velike promene u odnosima, pa će saosećanje biti ključno.

Zdravlje – Dobro.

DEVICA

Posao – Merkur u Biku i Mars u Raku donose vam lakši period na poslu. U narednim danima možete da spojite lepo i korisno. Imaćete priliku da otputujete, ali i dobijete dobre vesti od prijatelja. Saturnov ulazak u Ribe usloviće veliku promenu poslovnog parnerstva, koja treba da se dogodi u narednim mesecima. Pojedine obaveze ćete morati ozbiljnije da shvatite.

Ljubav – Venera u Biku donosi vam mogućnost zajedničkog putovanja. Saturn u Ribama donosi priliku da postojeći odnos podignete na viši nivo. To znači da ćete se odlučiti možda za brak ili  samoću, u zavisnoti kako se budete osećali. Ukoliko ste slobodni, imate mogućnost da upoznate nekoga ko nije iz vašeg grada.

Zdravlje – Poboljšanje.

VAGA

Posao – Saturn u Ribama polako ali sigurno donosi velike promene na radnom mestu. Moraćete da promanite svakodnevne navike, ali i da usvojite nove metode rada. To će vam u početku teško pasti, ali ćete morati da se prilagodite i onim stvarima koje vam ne odgovaraju. Venera u Biku dobra je za sponzorstva i u ovom periodu možete da dobijete novac za željeni projekat. Pojedini pripadnici vašeg znaka će želeti da daju otkaz.

Ljubav – Mars u Raku donosi vam period u kojem ćete mešati posao i ljubav. To nije tako dobra opcija jer ćete opterećivati voljenu osobu problemima sa radnog mesta. Pun Mesec u vašem znaku 6. aprila donosi vam emotivne turbulencije i moguće rasprave.

Zdravlje – Slabije.

ŠKORPIJA

Posao  – Poslovna situacija ulazi u bolju fazu, tako da vas očekuju povoljne vesti na radnom mestu. Mars u Raku vam donosi stabilizaciju, tako da možete da očekujete i nove poslovne ponude. Iako očekujete povišicu na radnom mestu, morate da shvatite da se to neće dogoditi preko noći.

Ljubav – Venera u aspektu sa Uranom donosi vam neočekivane emotivne promene. Ukoliko ste u stalnoj vezi, možete lako da se odlučite za raskid. A sa druge strane, možete da odlučite da unesete novine u odnosu. Ukoliko ste slobodni, očekuje vas naplaniran susret ili poznanstvo preko interneta.

Zdravlje – Dobro.

STRELAC

Posao – Venerin aspekat sa Uranom vam donosi neočekivane promene na radnom mestu. To takođe znači da možete iznenada da promenite posao. Svakako, neka poslovna mogućnost će se otvoriti, a na vama je da procenite šta treba da radite. Pojedini Strelčevi će želeti da daju otkaz ili naprave drastične promene na radnom mestu.

Ljubav – Merkur ulazi u Bika, pa će vas osoba sa posla iznenaditi sa svojim osećanjima. Neko će vam javno pokazati šta oseća prema vama. Biće flerta na radnom mestu, a Bikovi će vam bti privlačni. Posao će biti centar vaših dešavnja u narednom periodu.

Zdravlje – Pazite na ishranu.

JARAC

Posao – Pred vama je izazovna nedelja jer vam Mars u Raku crpi energju, pa ćete se često nervirati kada se ljudi ne slažu sa vašim mišljenjem. Imaćete utisak da nadređeni kritikuju vaš rad, a zapravo mora da se napravi kompromis. Saturn u Ribama donosi vam važne razgovore i odluke koje mogu da promene vašu budućnost. Venera u Biku donosi vam kreativnost, ali ste zbog Marsa nervozni i ne treba da dozvolite sebi da reagujete u afektu.

Ljubav – Venera u Biku donosi vam iznenadno poznanstvo na mestu javnog tipa. Pun Mesec 6. aprila biće izazovan za vas ukoliko ste u vezi ili u braku, jer nećete moći da uspostavite balans u odnosu. Pojedini Jarčevi će razmišljati o proširenju porodice.

Zdravlje – Dobro.

VODOLIJA

Posao – Saturn u Ribama uči vas kako da budete štedljivi. Ipak, iskoritite svoju veliku moć ubeđivanja da ostvarite ciljeve koji vama odgovaraju na poslu. Biće više kraćih putovanja ali i poziva koji mogu da promene situaciju na bolje. Ukoliko razmišljate o ulaganju u nekretnine, najbolje bi bilo da preskočite narednu nedelju. Pluton u vašem znaku nagoveštava ogromne promene ali će one ići sporije.

Ljubav – Sunce u Ovnu ukazuje na partnerove iznenadne reakcije i želje za promenama. Odlazak na kraći izlet bi bilo pravo rešenje za vaš odnos. Neće vam prijati da sedite kod kuće, jer osoba do koje vam je stalo želi promene.

Zdravlje – Osetljivo.

RIBE

Posao – Kao i većina pripadnika vaših znakova, verovatno osećate ulazak Saturna u znak, pa sve ide sporije uz nedostatak energije. Vi ulazite u novi životni ciklus i to nije lako, ali ćete na posletku shvatiti da su određene promene bile nužne. Sunce i Jupiter u Ovnu donose vam novčani dobitak, a planete u Biku dobre pregovore.

Ljubav – Merkur u Biku donosi vam novu simpatiju. To je osoba koja je verovatno mlađa od vas, a nalazi se u vašem okuženju. To može da bude čak i neko iz vašeg komšiluka. Merkur u trećem polju donosi vam više flerta preko poruka.

Zdravlje  – Slabije.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare