DETALJI UŽASA U NEMAČKOJ Uleteo u suprotnu traku i zakucao se u „mercedes“ sa petoro mladih, svi izgoreli u kolima

Objavljeni su detalji stravične nesreće u Nemačkoj, u kojoj je u subotu stradalo sedam osoba, među kojima petoro mladih.

Nesreća, u kojoj su učestvovala tri vozila, dogodila se na obilaznici kod Bad Langensalzea u središnjoj Nemačkoj.

Dva automobila su se nakon čeonog sudara zabila u ogradu i zapalila. Šest osoba je izgorelo, a poginula je i osoba iz trećeg automobila. U udesu su povređene još tri osobe, od kojih dve teže.

Policija je danas objavila kako je među poginulima petoro 19-godišnjaka – tri mladića i dve devojke, čiji se automobil zapalio nakon frontalnog sudara. U nesreći su učestvovali BMW, Volkswagen i Mercedes, piše Telegraf

Kako se navodi, 45-godišnji vozač BMW-a uleteo je u suprotnu traku na obilaznici i sudario se sa Mercedesom u kojem je bilo petoro mladih, a potom se sudario i sa VW Caddy-em. U VW smrtno je stradao muškarac star 60 godina. Njegova suputnica (73) nekako je iskočila iz vozila u plamenu. S teškim povredma prebačena je u bolnicu.

Poginuo je i putnik iz BMW-a, 44-godišnji muškarac, dok su dve osobe, vozač koji je skrivio nesreću i 34-godišnjak, s teškim povredama prevezene u bolnicu.

Policija traga za svedocima nesreće.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare