Uhapšen Srbin osumnjičen za paljenje automobila u Zubinom Potoku

Iz kosovske policije su poručili “da će sve dalje radnje biti preduzete u saradnji i koordinaciji sa pravosudnim organima“

Kosovska policija uhapsila je danas u Kosovskoj Mitrovici, u okviru borbe protiv organizovanog kriminala, M.B. (36) srpske nacionalnosti, za koga se sumnja da je pre dve večeri zapalio automobile u Zubinom Potoku koji su registrovani na tzv. kosovske tablice “RKS”, rekli su iz kosovske policije za Tanjug.

– Osumnjičeni M.B. tereti se i za umešanost u slučaju napada vatrenim oružjem na jedinicu kosovske policije, gde su dva policajca zadobila rane iz vatrenog oružja – naveli su iz kosovske policije.

Takođe dodaju da je protiv uhapšenog podneta krivična prijava za krivična dela “učešće u organizovanoj ili organizovanje kriminalne grupe“, “ubistvo u pokušaju“, “stvaranje opšte opasnosti“ i “napad na službeno lice prilikom vršenja njegove službene dužnosti“.

Iz kosovske policije su poručili “da će sve dalje radnje biti preduzete u saradnji i koordinaciji sa pravosudnim organima“.

UDARNA VEST.rs


Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare