SLAVNIĆ UPUTIO JAVNO UPUTIO IZVINJENJE ANĐELI! Zvezdan shvatio da je debelo pogrešio, a onda spomenuo i bivšu ženu – MUK U KUĆI 

Zadrugar Zvezdan Slavnić, koji je rijalitiju prevario bivšu nevenčanu suprugu Anu Ćurčić sa Anđelom Đuričić, odlučio je da se našali na račun svoje 24 godine mlađe devojke, ali ni slutio nije da će doći do žestokog karambola.

On je naime, s obzirom na to da je prvi april „Dan šale“, izrekao da raskida sa Anđelom, a potom rekao da je sve u pitanju bio dogovor. Međutim, sada je shvatio da je ipak pogrešio, te je odlučio da se javno izvini mlađašnoj Crnogorki.

Kako su zadrugari birali najemotivnije ukućane, Zvezdan Slavnić je na prvom mestu stavio svoju devojku, ali je takođe naveo i bivšu vanbračnu suprugu:

– Naravno broj jedan, staviću Anđelu. Osoba sa kojom sam bio 13 godina , to je Ana, koja je luda od emocija. Ima vas 5,6 koje bih stavio na to mesto. Evo javno se izvinjavam Anđeli za ono juče, jedna neslana šala od mene – rekao je Zvezdan.

Ovaj njegov potez naišao je na pozitivne reakcije kako kod ukućana, tako i u spoljnom svetu, jer je Slavnić pokazao da ima i svoju nežniju stranu.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare