PREDSEDNIK VUČIĆ ČESTITAO CRVENOJ ZVEZDI I TERZIĆU: Svaka čast, tako se čuva država! Platili su porez Srbiji!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić pozdravio je potez FK Crvena zvezda da plati porez državi.

Zvezdan Terzić
foto: www.crvenazvezdafk.com

Klub iz Ljutice bogdana 1A, evropski i svetski šampion iz 1991. godine platio je od decembra 2022. do marta 2023. 13.000.000 evra poreza državi Srbiji. Generlani direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić tada je izjavio da je plaćanje poreza svojoj državi najveći dokaz patriotizma.

– FK Crvena zvezda stoji finansijski mnogo bolje od FK Partizan. Da sad ljudi ne bi lupali gluposti da je to zahvaljujući meni – nije. Pozdravljam odgovoran odnos FK Crvena zvezda. FK Crvena zvezda je platila 7.3 miliona evra poreskog duga i onda neznalice kažu, ne razumeju šta je država – kako je platio, uzeo pozajmicu – kazao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić i nastavio:

– Mene kao predstavnika države zanima da li je država dobila svoje pare. Država je od Zvezde dobila pare, a šta mene briga od koga je klub pozajmio? Da li će Zvezda to da vrati sad kad dobije pare od Lige šampiona, pretpostavljam da mora i hoće.

Pomenuo je predsednik Srbije Aleksandar Vučić i generalnog direktora crveno-belih Zvezdana Terzića.

– Kažu – Terzić pozajmio? Čestitam majstore, uplatio si državi! Hvala što si pokazao da je to prioritet FK Crvena zvezda, a ne da država bude poslednja rupa na svirali, jer ćemo da je ucenimo navijanjem. Zvezda je predstavljala Srbiju u Evropi, nekad uspešno, nekad manje uspešno i imali su podršku i želim im mnogo sreće u Ligi šampiona – poručio je Aleksandar Vučić.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare