MC STOJAN POKAZAO ŠOK TRANSFORMACIJU! Reper objavio fotku staru 15 godina, malo ko bi ga prepoznao!

Reper Marko Stojković, poznatiji kao MC Stojan, objavio je na svom Instagram profilu fotografiju koja je nastala pre 15 godina, na kojoj izgleda neprepoznatljivo.

Stojan je započeo svoju karijeru 2005. godine kada je snimio pesmu „Bičuj me Stojane“ koja je za vrlo kratko vreme postala hit koji se i danas sluša.

MC Stojan

Od tada je prošlo čak 18 godina! Stojan je postao miljenik ženske publike i svojim duhovitim tekstovima i spotovima svakome može da nabaci osmeh na lice, ali danas izgleda potpuno drugačije.

Za razliku od mnogih žena, reper nije radio nikakve estetske intervencije, ali je još jednom dokazao koliko kosa, brada, tetovaže i redovan trening mogu da promene čoveka.

MC Stojan

Za razliku od mnogih žena, reper nije radio nikakve estetske zahvate, ali je još jednom dokazao koliko kosa, brada, tetovaže i redovan trening mogu da promene čoveka.

Kako bi razliku u svom izgledu i pokazao, MC Stojan okačio je na svom Instagram profilu fotografiju od pre 15 godina, na kojoj ima kratku kosu i skroz je obrijan.

MC Stojan danas

Nakon toga je objavio fotografiju koja je nastala nedavno, a na kojoj je vidno mršaviji, zgodniji, istetoviran, sa dužom kosom i bradom.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare