SLAVNIĆ KRIJE TEŠKU BOLEST: Zvezdan izbrojao 70 modrica, pa zakukao: „Sahranite me blizu Ksenije!“

Zadrugaru se usled velikog stresa pojavljuju rane na koži, koje nikako ne može da zaustavi. Znajući da ima i bolesno srce, on se plaši za život.

Zadrugar Zvezdan Slavnić šokirao je cimere kad se skinuo pred svima u Beloj kući jer mu se na telu pojavilo preko 70 modrica! Naime, kako sin Moke Slavnića odavno ima problema sa srcem, a doktori su mu zabranili svaku vrstu stresa, on je u rijalitiju non-stop pod tenzijom zbog prevare i nevenčane supruge Ane Ćurčić, pa mu se u međuvremenu, kako smo saznali, vratila psorijaza.

Kad mu je ljubavnica Anđela nasamo tokom razgovora ukazala na to da mora da poseti lekara i da ima ozbiljan problem, on je rekao da neće na pregled i da hoće da ga njegovi, ako se nešto desi, sahrane pored bivše devojke Ksenije Pajčin, za koju jedino tvrdi da ga je iskreno volela.

– Zvezdane, ti moraš na lečenje, čoveče, tebe će stres da pojede! Daj da vidim šta ti je sve to po telu. Malopre su se svi šlogirali kad su te videli u dnevnoj. Moraš kod lekara, tražićemo da ideš na lečenje, neću da ostanem bez tebe. Ovo mora da se rešava. Je l’ si ti svestan da ne valja da ti se pojavljuju ti hematomi ili modrice po telu. Pod hitno moraš da imaš neku terapiju ili ne znam ni ja šta već, nešto da se zaustavi to – pričala je Đuričićka dok se mazila sa Zvezdanom ispod pokrivača, ali on nije hteo da čuje za doktore pošto, kako i sam kaže, njegov život je već uništen i nema nikakvog smisla više:
– To je sve posledica stresa, plus moje bolesno srce. Kako i da ne bude kad me ovde svi jedete! I Ana i ti! Otkako sam ušao u rijaliti nemam mira, ne znam kako sam ni do sada izdržao. Osećam se loše, nešto me davi, kao da dobijam napade panike. Ali moj život je takav, tako da me ne bi čudilo da me uskoro ne bude, šta sam sve u životu prošao i doživeo, ne znam ni kako sam do sada živ. Ako nešto bude, reci mojima da me sahrane pored Ksenije Pajčin. Ipak je ona bila moja najveća ljubav i najviše me je volela. Nemam s drugima šta da tražim!

Posle ovih reči Anđela je zaplakala i otišla u dvorište da šeta, a kad su je cimeri pitali šta je razlog što je van sebe, nije htela da priča, pa je opet otišla kod dečka i kukala nad njim živim kao da je umro.
– Ako se tebi nešto desi, ja više neću da živim. Toliko te volim da ne mogu da zamislim život bez tebe. Što se ne lečiš? Šta ako ti to ode na srce, ako ima neke veze s tim? Da li znaš da možeš za minut da nastradaš – jecala je Anđela, a Zvezdan ju je smirivao:
– Ajde, ne drami mi sada tu. To me više nervira nego ove modrice. Biće kako će biti i kraj. Svako može bez svakog da živi, veruj mi.
Kako Republika saznaje od upućenog izvora, Slavnić je i ranije jednom imao problem s modricama zbog psorijaze, pa nema sumnje da se isto dešava i sad.
– Zvezdanu se javio isti problem, ali u blažoj varijanti kad je prokockao stan. Cela ona priča oko dugova i kocke, o čemu je Ana pričala. Tad se žalio da mu izlaze pečati u raznim bojama po telu. To je sve posledica stresa. On se jeo iznutra, nije u tom trenutku mogao da nađe nikoga ko bi mu pozajmio veći novac, posle je našao, pa upao u dugove. Ana je sve morala da vraća, tad su mu i doktori rekli da ne sme da se nervira, da psorijaza može lako da se proširi, da nije naivna bolest i da mora dugo da se tretira i leči kad zahvati organizam. On je ceo kao zombi, ovo su pečati od glave do pete – kaže sagovornik blizak zadrugaru.


Operisao srce dok je boravio u zatvoru


Po ulasku u rijaliti Slavnić je tokom razgovora sa Filipom Carem otkrio da mu je davno otkrivena srčana mana, te je zbog toga operisan dok je bio u zatvoru.
– Mnogo ljudi mi je prilazilo na kraju nekih teških životnih situacija jer sam im pomogao da se odviknu od teških poroka, makar i na neko vreme. To sam radio jer sam svima savetovao da čuvaju zdravlje. Operisao sam se jer imam urođenu srčanu manu, ali sam predodređen bio za sport, šta da se radi. Operisao sam se 2009, dok sam boravio u zatvoru – rekao je Zvezdan, piše Republika.


Otkrio Anđeli tajni recept za muško dete

Kako se šuška po ćoškovima na imanju u Šimanovicima, Slavnić je svojoj ljubavnici otkrio tajni recept kako će ostati trudna i na svet doneti dečaka jer je to oduvek želeo. Kako iz prethodnog braka ima samo ćerku, Zvezdan je rešio da sebi osigura naslednika na vreme. Međutim, kako bi bio siguran da će mu mlada Crnogorka roditi baš sina, bivši robijaš primenjuje sve raspoložive mere, čemu smo svedoci gotovo svakodnevno u rijalitiju. Naime, dominacija nad nežnijim polom je jedan od načina da se dobije muško dete, kao i agresija, a kako se Zvezdan redovno iživljava nad Đuričićevom, jedan uslov je već ispunio. Tokom poslednjeg intimnog odnosa joj je čak i rekao da mora da gleda u nebo i raskreči noge da bi tako sigurno napravili dečaka, što je Anđela u više navrata poslušala. Ukoliko bi bio romantičan, prema starom verovanju, znači da bi Slavnić ponovo napravio devojčicu.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare