PRIVEDENA MILENA KAČAVENDA! Zvezdan i Moka je tužili zbog ugrožavanja BEZBEDNOSTI! 

Kuma zadrugarke Ane Ćurčić, Milena Kačavenda, danas je na svom Jutjub kanalu obavestila fanove rijalitija da su je Zvezdan Slavnić i njegov otac Zoran Moka Slavnić tužili zbog „ugrožavanja bezbednosti lica“.

Milena je bila vidno iznenađena potezom Zvezdana i Moke, a fanovima je objasnila o čemu se radi.

– Jako su ažurni. Zvezdan i Moka se navodno plaše za svoju bezbednost. Zvezdana su izveli iz rijalitija i on je čovek izjavio da se strašno plaši za svoju bezbednost. Moka se pridružio krivičnoj prijavi. Protiv mene će biti pokrenut postupak za ugrožavanje bezbednosti lica. Ja sam izjavu dala, dežurni tužilac je obavešten – rekla je Kačavenda i nastavila:

– Žao mi je što mi nisu stavili lisice na ruke i teatralno me odvezli. Jer, znate, nije mala stvar pretiti košarkaškoj legendi koja je umrla pre dve decenije i njegovom sinu prihopati, narko dileru i zlostavljaču, to svi znate…

Milena je zatim prokomentarisala Anino učešće u „Zadruzi“ i složila se sa Zvezdanom u jednoj stvari, a to je da se Ćurčićeva „pogubila“.

 Ana je definitivno izgubila kompas. Ona mene hoće da  zaštiti, a trebalo bi da zna da se ja nikada nisam plašila miševa. Nije on jedini miš, ni njegov tatko bez patke. Ja jesam mangup i mafijašica, ali samo kada stitim nekog svog. Tako će biti i ubuduće. Zvezdan ne preti samo Ani, Zvezdan je unutar „Zadruge“ zapretio da ja neću biti živa kada izađe iz rijalitija – istakla je Milena, pa rekla da će zbog kume uraditi sve i stajati uz nju do kraja:

– Nemam štikle da ih habam i tužim ova dva mentola. Sad sam tako naoštrena, a Slavnići bi trebalo da znaju da šta god radim, ja idem do kraja. Nemoj da me nateraju da sutra odem ispred skupštine sa 30.000 potpisa za predlog izmene zakona. Dići ću sve sigurne kuće u Srbiji i pozvati mnogo poznatih ličnosti da stanu od mene, prenosi Informer.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare