PREMINULI VOZAČ NA LINIJI 56 NASLUTIO TRAGEDIJU? Supruga otkrila šta je poslednje REKAO: Pozdravio je rečima koje ulivaju JEZU!

Vozač GSP Života Mitrović, koji je juče preminuo za volanom autobusa na liniji 56 na Čukarici, dva dana pre smrti imao je velikih zdravstvenih problema.

Kako priča njegova supruga Rada, juče ju je pred odlazak na posao pozdravio rekavši „Zbogom, možda se više nećemo videti“.

Juče je u porodičnom domu Mitrovića na Banjici bila rodbina, ćerke i unuke, koje su oplakivale dedu. Žena Rada bila je skrhana bolom zbog smrti voljenog supruga, sa kojim je u braku provela 37 godina.

– Ne mogu da se pomirim sa tim da ga više nema – uplakano priča neutešna supruga. – Bio je dobar čovek, otac, muž… Radim u obračunu plata u GSP i stalno smo se zezali kako ne može da dobije novac ukoliko mu ja ne odobrim. Uspeli smo da se skrasimo, sazidali i sprat na kući, dva puta nije spavao u novom krevetu, koji mu je ćerka kupila. Imali smo svoje šale, uvek smo se „peckali“.

Životi Mitroviću je noć pred smrt bilo jako loše, do 4 sata posle ponoći nije mogao da zaspi. Pokušavao je i taj dan da izgura, ali nažalost, to je bio poslednji na poslu.

– Obožavao je svoj posao, tako je i umro – kaže Rada, piše Kurir.

– Godinama mu se zdravstveno stanje pogoršavalo, dobio je i šećer, noge su mu skoro otkazale. Na kraju je na posao išao čak i pomoću štapa. Vozio je kolege uvek, razvozio, ma duša od čoveka. Uvek mi je govorio da sam ja muško u vezi, iako je imao dva metra. Rođak mi je javio da je umro, pošto se često vozio sa njim.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare