NAKON ŠTO JE SKOČIO, DRUGARICA JE IZGOVORILA SAMO JEDNU REČENICU… Potresne reči učenika koji su bili prisutni kada je S.F. skočio kroz prozor učionice u Kačarevu!

Drugari iz Osnovne škole „Žarko Zrenjanin“ u Kačarevu potresnim porukama opraštaju se od dečaka S.F. (14) koji je nakon petog časa skočio sa prozora njihove učionice i poginuo.

Na društvenim mrežama ostavljaju tužne poruke za drugara za kojeg imaju samo reči hvale.

– Bio je uvek dobro raspoložen, nije bio depresivan, nije koristio narkotike, bio je veliki protivnik toga, nedavno je tek počeo da puši. Mislim da skoro nije imao devojku, nije mi jasno zašto bi to uradio. Nakon razgovora sa direktorom na koji je išao sa majkom, kasnio je na čas, bio je tužan, nervozan, udario je jednom glavnom o klupu. Posle toga ga je nastavnica smirila, delovalo je da je ok. Velika tuga – saznaje Informer od dobro obaveštenog izvora iz škole.

Podsećamo, dečak S.F. skočio je sa prozora učionice na trećem spratu škole nakon završenog časa nemačkog jezika. Jedna devojčica iz razreda viknula je u tom trenutku „Pao je na beton“. Đaci su prešli u drugu učionicu na sledeći čas, gde ih je potom ispitala policija. Hitna pomoć mogla je samo da konstatuje smrt.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare