LEKAR JOJ SAOPŠTIO LOŠU VEST! Slavica Ćukteraš se suočava sa ozbiljnim zdravstvenim problemom: Malo je reći da sam tužna! 

Pevačica Slavica Ćukteraš ima ozbiljan zdrvastveni problem zbog čega se povukla sa javne scene i otkazala sve nastupe, a sada je progovorila o tome.

Iako se nedavno vratila muzici s namerom da uzdigne svoju karijeru, Slavičine želje će biti na čekanju zbog njenog problema sa zadebljanjem na glasnim žicama: 

– Na inhalacijama sam. To je teško, prvi put kada se čuje. Jer, kao, šta će biti sa mojim glasom? Međutim, posle sam čula da nisam ja jedina – rekla je Ćukteraš u „Premijeri“.

Inače, pevačica je nedavno zabrinula svoje pratioce objavom, te je objasnila da joj je najteže palo kada su joj doktori saopštili da ima zadebljanje na glasnim žicama.

– Kao pevaču najteže što može da se desi to je da vam se kaže: „Ne smeš da pevaš!“ A ni da pričaš preko dana, govori tiho, samo ako moraš. Inhaliranje kortikosteroidima, adrenalinom, pantenolom i raznim sredstvima – počela je i dodala: 

– Cigarete ni slučano (ovde dobijam plus 10 kilograma za mesec dana, sigurno). Iskreno, meni je ovo najteže palo kada sam večeras čula od ORL da imam zadebljanje na glasnim žicama i da moramo da radimo na oporavku istih uz veliku disciplinu. Malo je reći da sam tužna, jer mi se prvi put ovo dešava i da se nastupi otkazuju sve do potpunog oporavka –napisala je Slavica.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare