DIREKTOR KANCELARIJE ZA KIM O HAPŠENJU MILJANA JOVANOVIĆA: Petković: Hoće li se kosovska policija izviniti njemu i porodici?! 

Bestijalnosti Kosovske policije nema kraja! Slučaj Miljana Jovanovića pravi je pokazatelj kako se Srbi hapse bez dokaza, maltretiraju pred porodicom i neosnovano drže u pritvoru, napisao je direktor vladine Kancelarije za KiM na svom Twiter nalogu i ukazao da je Miljan danas pušten pod pritiskom javnosti i advokata kog je angažovala Kancelarija za KiM.

Petar Petković
foto: Printscreen/Twitter

– Jedini cilj ovakvih hapšenja jeste da se Srbi kriminalizuju, posebno oni sa severa. Tako je i sinoć Miljan javno optužen od strane Kosovske policije za “organizovani kriminal”, što se već danas pokazalo kao potpuno netačno! Hoće li se KP izviniti Miljanu i njegovoj porodici i priznati grešku, podjednako glasno kao što su ga bez dokaza optužili za kriminal? Ovo skandalozno hapšenje treba sve da zapita – koliko je još Srba nepravedno i bez dokaza uhapšeno od strane PR samo zato što nose 🇷🇸 ime i prezime? – napisao je Petković.

Petar Petković
foto: Printscreen/Twitter

Podsetimo, bivši policajac Miljan Jovanović (44), koji je juče uhapšen na administrativnom prelazu Jarinje i za koga porodica i advokati nisu znali ni gde ga je kosovska policija odvela nakon hapšenja, danas je pušten na slobodu. On ej uhapšen jer se njegovo ime greškom nalazi na poternici za hapšenje.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare