ŠAKIRA NIJE JEDINA KOJU JE MALTRETIRALA PARTNEROVA MAJKA! Ove naše pevačice su imale SVEKRVE IZ PAKLA!

U svim svetskim medijima kao bomba je odjeknula vest da je Šakirina svekrva, Pikeova majka, napala svetsku poznatu pevačicu, ali taj slučaj se nije desio samo u svetu. Slične situacije su se dešavale i našim pevačicama.

Tako je Tanja Savić nedavno priznala njena svekrva Ana planira da pokrene tužbu protiv nje zato što dve godine nije videla unuke, niti ih je čula.

– Ona sumnja da im je Tanja zabranila da pričaju sa njom, a njen sin Dušan ne želi da se meša u njihov odnos. Tanja je pričala da je imala probleme sa svekrvom koja je uvek bila na strani svog sina. Pričala je da je vređala i da je decu nagovarala da ne vole svoju mamu. Kada su sinovi došli kod Tanje ona je njima zabranila da se čuju sa bakom. Čak kada pričaju sa ocem i pojavi se Ana kako bi ih videla na blic, Tanja tada prekida vezu – rekao je izvor za medije.

Sličnu sudbinu doživela je Stoja Novaković. Ona je jednom prilikom ispričala da je odmah posle sahrane prvog supruga, završila na ulici sa trogodišnjim sinom Milanom!

Folk zvezda se prisetila najbolnijeg perioda, kada joj se preko noći srušio ceo svet. Sa samo 19 godina je postala udovica.

– Posle tri godine srećnog braka moj suprug je stradao u saobraćajnoj nezgodi. Odmah nakon sahrane njegova majka je izbacila mene i naše trogodišnje dete iz kuće. Držala sam Milana za ruku, vrištala i plakala dok smo hodali ulicom. Nisu me voleli jer sam bila siromašna – rekla je Stoja, piše Kurir.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare