JEL STE MISLILI DA ĆEMO NA EURO OTIĆI LAKO? Evo kako je Piksi objasnio večerašnji TRIJUMF Orlova i PAKLENO težak meč u Podgorici!

Reprezentativci Srbije pobedili su Crnu Goru u Podgorici rezultatom 2:0 u utakmici drugog kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Heroj Orlova na večerašnjoj utakmici bio je Dušan Vlahović, koji je postigao oba gola za reprezentaciju Srbije.

Nakon meča, utiske je sumirao selektor Orlova, Dragan Stojković Piksi.

 Znali smo da će nam biti teško. Kako ste mislili na Evropsko prvenstvo, lako? Pa to ne postoji. Crna Gora može da napravi problem svakome. Najvažnije je to što smo pobedili i osvojili tri boda. Pretpostavili smo da će biti agresivni što igraju kod kuće. Čekali smo da se prvo poluvreme završi sa nulom, pa smo napravili dvostruku izmenu. Drugo poluvreme je bilo mnogo bolje i sadržajnije sa naše strane – rekao je Piksi nakon meča.

Objasnio je Piksi izmene koje je napravio na današnjem meču.

– Izmene su dale rezultat. Vlahović je dao dva gola, šta ćete lepše. Već sam 10 minuta pre kraja prvog poluvremena odlučio da na početku durgog dela napravim dve izmene što je ispalo dobro – zadovoljan je Stojković.

Ono što posebno može da raduje, jeste činjenica da naši reprezentativci ponovo nisu primili gol.

– Kamo sreće da je i u Kataru bilo tako.To sve uliva samopouzdanje za igrače u poslednjoj liniji, za bočne igrače. Generalno je taj klin-šit važan za ekipu.

Selektor Orlova ima poruku za reprezentaciju Crne Gore.

– Crnoj Gori želim da pobedi sve do kraja, osim one u Beogradu. Ali, treba da gledamo sebe. Drugi nek vide šta će i kako će. Nas interesuje 20. jun i Bugarska u Razgradu – istakao je selektor Orlova, prenosi Kurir.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare