ELITNE PROSTITUTKE UCENJIVALE I POZNATE PEVAČE? Slučaj koji je uzdrmao Loznicu obavijen velom tajne, evo šta se priča po gradu

Ni nekoliko dana posle informacije koja se pronela Loznicom da je otkriven lanac elitne prostitucije nema nikakvih zvaničnih podataka o tome. U šabačkoj i lozničkoj policiji, kako nezvanično kažu, o tome znaju ono što su videli iz medija gde se navodi da je akciju izvela Služba za borbu protiv organizovanog kriminala iz Beograda.

Da li su u priču zaista uključeni i neki ljudi iz redova policije, takođe nema zvanične potvrde.

– Izgleda, prema mojim saznanjima, da je u priču uključena Lozničanka koja se tim „poslom“ već bavila u Crnoj Gori gde je bila i hapšena. Čini se, prema onome što sam čuo, da je „recept“ i tamo i ovde bio isti, devojke bi na imućnije „klijente“bacile oko, saznale o njima što više pa pokušavale da ih ucene. Navodno su pojedine bile vrlo aktivne i veoma „gostoljubive“ prilikom dolaska poznatih imena sa estrade u loznički kraj. Da li su im „druženje“ posebno naplaćivale, ili je bilo gratis, uključeno u cenu njihovom pevačkog angažmana, ne mogu da tvrdim“, prenosi jedan Lozničanin šta se priča po gradu.

Kaže da su devojke „bazu“ imale u Loznici, a „posao“ obavljale koristeći uglavnom „stanove na dan“. Kontaktirale su klijente putem aplikacija, preko društvenih mreža.

– Za priču o uceni policajca, ili umešanosti nekih odavde ne znam – dodaje sagovornik, prenosi Kurir.

Podsetimo, prema pisanju nekih medija više devojaka, navodno, bavi se elitnom prostitucijom u lozničkom kraju, ali i mestima Republike Srpske. Svojevremeno su neke od njih odlazile preko Drine u pogranične krajeve gde su ih čekali klijenti iz inostranstva, koji su za „usluge“ plaćali i po više stotina evra. Devojke je, navodno, prijavio jedan uticajni Lozničanin koga su ucenjivale da će ga odati porodici. Kako se priča najdalje su otišle one koje su nedavno pokušale da ucene aktivnog policajca za čak pola miliona evra, ali ih je prijavio i onda je došlo do nedavne policijske akcije.

Nasuprot ovome drugi izvor tvrdi da je cela priča „skuvana“u Rađevini.

– Zbog tamošnjih „švaleracija“ je priča prebačena u lozničko dvorište. Puštena je i sada se nepotrebno raspreda po gradu i prave problemi ljudima jer „svi znaju“ ko su te devojke. Policajac koji se pominje uopšte ne radi u Loznici i, prema mojim informacijama, nije bilo nikakvih privođenja – tvrdi drugi sagovornik.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare