ANA KORAĆ UMALO POGINULA S PEVAČEM I VODITELJEM! On sve potvrdio: Uletela je u tunel sa 200 na sat, zamalo nismo izginuli!

Popularna starleta i nekadašnja rijaliti učesnica Ana Korać sada uživa u porodiljskom, a njen prijatelj Milan Milošević progovorio je nekim situacijama iz prošlosti koje je prošao s njom i o tome kako su jednom prilikom umalo doživeli saobraćajku.

Kako je najpre ispričao pevač Bora Santana, a potom potvrdio i Milan Milošević, Ana je jednom prilikom vozila automobil, u kojem su bila i njih dvojica, brzinom od 200 kilometara na čas, a onda je uletela u tunel. 

Bora i Milan u jednoj emisiji prepričali su ovaj događaj koji je mogao imati tragičan ishod:

– Ovo je živa istina. Ana Korać u mercedesu od 150.000 evra, ogromne štikle, naočare Dior, sa 200 na sat uleće u tunel koji je mračan. Put pritom nije bio prav nego je uletela u krivinu. Videli smo ogroman kamion koji ide direktno na nas. Ona je mislila da je to jedan pravac i ušla je u tunel u traci za suprotan smer! Kamion je nije nimalo zakačio, tako ga je stručno izbegla. Izašli smo iz tunela, a meni je stao želudac. Svi smo pobeleli, Bora je bio beo kao belac. Ana se smejala, ali videlo se da ni njoj nije bilo dobro – rekao je Milošević. 

Nakon izbegavanja nesreće svratili su u restoran i uradili neobičnu stvar. 

– Mi svratimo u prvi restoran i tamo upalimo sveće za nas troje jedva preživelih. Zamalo nismo izginuli tada. Ona je tako vozila. Kasno je i položila, tek kada je slupala peti auto, ali ja nju obožavam. Kaže dotle joj ide štikla, zato vozi 200 na sat. Bora je sedeo napred, a ja pozadi. Kažem, Bora je postao belac. Mnogo je lepši kad je crn – našalio se Milošević.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare