PEVALA SAM 15 SATI! Pevačica otkrila detalje NAJGOREG nastupa u karijeri: Nismo smeli da prekinemo!

Pevačica Dragica Zlatić progovorila je o tome koji joj je nastup najteže pao u toku karijere, a posebno je izdvojila jedan koji joj nije ostao u tako lepom sećanju.

Dragica je priznala da je njen „nastup iz pakla“ trajao čak 15 sati tokom kojih je sve vreme pevala, bez ijedne pauze.

– Imala sam par situacija gde se radilo po petnaest sati i to mi je bilo najteže. Nažalost, bilo je tu svačega u smislu kako su oni izdržali da budu budni i raspoloženi petnaest sati. Koristili su otvoreno narkotike preda mnom – otkrila je pevačica, pa dodala:

– Bilo mi je teško da gledam to, ali i da ih trpim takve kakvi su. To je strašno za svakog normalnog čoveka, ja lično ne pijem ni alkohol, jednostavno mi ne prija. Posle toga bude kao da ću da umrem, da ga lakše podnosim mislim da bih se lešila.

Pevačica je otkrila da se nakon tog nastupa ni malo nije osećala prijatno. 

– Petnaest sati sam pevala bez prestanka, nisam imala ni jednu pauzu. Kada se to konačno završilo, u nekih osam, devet sati ujutru niko od nas nije znao ni gde se nalazi. Seli smo i toliko smo bili iscrpljeni i jadno smo se osećali, a nismo smeli da prekinemo, jer se radi o specifičnim ljudima – rekla je ona, pa dodala:

 Hvala Bogu nisam imala mnogo takvih situacija, retko mi se to dešava. Moram da priznam da mi je sve teže kako sam starija.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare