MAJA MARINKOVIĆ POKREĆE BIZNIS Taki otkrio čime će se njegova ćerka baviti kad izađe iz Zadruge: „Kupila je stan, sad uzima i lokal“

Otac starlete Maje Marnković, koja je godinama deo rijalitija „Zadruga“, otkrio je čime će se njegova ćerka baviti po izlasku iz rijalitija.

Taki je, naime, otkrio da Maja pokreće privatan biznis, već je sebi kupila stan, a sad i lokal u kom će otvoriti kozmetički salon.

– Kada bude izašla iz „Zadruge“ otvoriće kozmetički salon, salon lepote. Uzela je stan, sada uzima i lokal. Želi nešto za sebe. Trenutno je srećna – rekao je Taki u emisiji „Magazin In“.

Podsetimo, Taki je u emisiji govorio o svojoj naslednici, te istakao da mnogi rijaliti gledaju upravo zbog nje, pise Blic.

– Ona je već godinama u „Zadruzi“, svi vide da se uvek sve vrti oko nje. Njeno učešće pravi gledanost. Jako je srčana i hrabra cura – istakao je Taki na početku.

– Maja razmišlja muškim mozgom, ali nije lako gledati svoje dete toliko dugo u takvom okruženju, kako plače, kako tuguje, ali to je takva igra. Što se mene tiče, nije mi svejedno, ja sam čak dobio i šećer od stresa – rekao je on i dodao da je ponosan na ćerku, šta god drugi pričali.

– Kada mi Maja podari unuče i kada ja postanem deka, onda će postati kćerka mojih snova… tada će ostvariti i moje snove! – istakao je Radomir.

UDARNA VEST.rs


Share

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare