KAKVA PROVOKACIJA! Embid se naljutio zbog Jokića, razbesneo se i uradio OVO! (VIDEO)

KAKVA PROVOKACIJA! Embid se naljutio zbog Jokića, razbesneo se i uradio OVO! (VIDEO)

Glavni kandidat u trci za MVP-ja zajedno sa našim Nikolom Jokićem odigrao je izvanrednu partiju, a meč je završio sa čak 46 postignutih poena! Imao je devet skokova i podelio osam asistencija i sve to za 38 minuta provedenih na terenu.

Nakon meča košarkaš Golden Stejta Drejmond Grin prokomentarisao je duel sa Džoelom Embidom protekle večeri. Velike zasluge u zaustavljanju Embida imao je upravo Grin, koji je zabeležio dabl-dabl i pogurao Voriorse do pobede! Na konferenciji za medije, Grina su novinari pitali upravo o čuvanju Embida tokom četvrtog kvartala.

 Kada imate momka poput njega, ne smete da ga čuvate na isti način, zato što brzo pronađu način. Rekao mi je: ‘Da li znaš zašto sam igrao ovako noćas?’ Rekao si da je Jokića najteže čuvati u ligi. Tako da sam to shvatio lično. Zato želim da vam kažem – Džoela je najteže čuvati u ligi- rekao je Grin.

Jasno je da Embid ne prestaje da misli na Jokića i da ga je mnogo razbesnela konstatacija Grina, pa je iskalio bes i demostrirao koliko je brutalno dobar!

Spektakl i direktan duel Denvera i Filadelfije, odnosno Jokića i Embida, na programu je u utorak od 03:30.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare