DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU 25. MART! Rakovi će imati potrebu da promene posao, dok će Lavovi planirati romantično putovanje 

Pluton u Vodoliji otvara novo poglavlje za sve horoskopske znakove.

OVAN

LJUBAV: Nestabilnost u ljubavnom životu, koja dolazi sa uzbudljivim novim dešavanjima. POSAO: Nemojte donositi odluke na brzinu. ZDRAVLJE: Psihosomatske tegobe.

BIK

LJUBAV: Uživaćete u ljubavi i intenzivnim osećanjima koje je u vama lako probuditi u ovom periodu. POSAO: Neće vam nedostajati entuzijazma, možda bude i preteran. ZDRAVLJE: Povreda.

BLIZANCI

LJUBAV: Ljubavni život će vam biti sjajan, lako ćete naći ljubav i uživati sa osobom sa kojom ste. POSAO: Moguć je napredak u karijeri, uspeh i uopšte poboljšanje statusa. ZDRAVLJE: Promenljivo.

RAK

LJUBAV: Razmišljaćete o nekome iz prošlosti, zbog čega ćete zapostaviti osobu koja je sa vama sada. POSAO: Imaćete potrebu da promenite posao ili čak pravac u karijeri. ZDRAVLJE: Infekcija.

LAV

LJUBAV: Nećete imati prilike da ulažete mnogo energije u ljubavni život, ali moguće je da isplanirate romantično putovanje. POSAO: Dobra komunikacija sa nadređenima i kolegama. ZDRAVLJE: Stabilno. 

DEVICA

LJUBAV: Moguće je da se vaš izbor ljubavnog partnera neće svideti vašim prijateljima. POSAO: Možete dobiti novac ili ga osvojiti u igri na sreću. Imaćete sreće i u vezi sa poslom. ZDRAVLJE: Promenljivo.

VAGA

LJUBAV: Sjajna komunikacija sa voljenom osobom, uživaćete u romantičnim trenucima. POSAO: Vaš radni elan i entuzijazam će biti na nešto višem nivou. ZDRAVLJE: Nervozan stomak.

ŠKORPION

LJUBAV: Moguće je da neko ko sa vama radi gaji i više od simpatija prema vama. POSAO: Može se desiti da dobijete neku vrstu finansijske pomoći. ZDRAVLJE: Grlobolja.

STRELAC

LJUBAV: Moguća je vest o nekome ko vam se dopada ili komunikacija sa osobom koju volite. POSAO: Bavićete se radom od kuće ili ćete želeti da pokrenete sopstveni biznis. ZDRAVLJE: Solidno.

JARAC

LJUBAV: Povoljan period za ljubav. Imaćete više prilika ili će vaš partner biti posebno romantično raspoložen. POSAO: Vrlo ste elokventni i to treba da iskoristite. ZDRAVLJE: Dobro.

VODOLIJA

LJUBAV: Bićete skloni uživanju svake vrste, pa bi partner trebalo da promeni rutinu i izvede vas u provod. POSAO: Moguće je da nećete ispuniti očekivanja nadređenih. ZDRAVLJE: Problem sa sinusima.

RIBE

LJUBAV: Ovo je povoljan period za vas kada je ljubav u pitanju. Lako možete ostvariti vezu kakvu želite. POSAO: Naići ćete na prepreke koje ćete uspeti da prevaziđete. ZDRAVLJE: Stabilno.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare