BAHAĆENJE BAKE PRASETA! Došao u lamborginiju, turirao pred decom, intervenisala i POLICIJA, a roditelji ga RAZAPELI na mrežama!

Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, ne prestaje da izaziva gnev na društvenim mrežama zbog svog bahatog ponašanja. On je sad izazvao ljutnju roditelja na Tviteru pošto je notvorio još jedan restoran brze hrane u Beogradu. 

Sudeći po snimcima koje kruže internetom to otvaranje je prošlo veoma zapaženo, budići da je morala da interveniše i policija jer su pretežno deca došla na otvaranje i napravila pometnju. Baka je došao u skupocenom automobilu – narandžastom lamborgini

Ilić je, iako je bilo vidljivo da su njegov lamborgini opkolili maloletnici, počeo bahato da se ponaša i turira automobil.

„Budućnost ove mladosti je…tužno!“ ,“Koje je ovo majmunidanje i pravljenje od ove dece debilisanje. On je napravio pare, a ko zna ko ga podržava i gura mu pare da pravi ovu decu na debile i da vise na Tiktoku i iznajmio auto a deca misle sve što leti da se jede“, „Ovo je gore od variole vere“, „Mene kažnjavaju kada napravim neki glupi prekršaj a on vozi po trotoaru i nikom ništa“, „Evo i školski odgoj kod Prase“. Omladina se baš trudila pregledima, praćenjima i lajkovima da prase vozi lambo a oni da su praznih džepova i eto dobili su“, samo su neki od komentara ispod videa širom društvenih mreža.

UDARNA VEST.rs

Share

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare