DNEVNI HOROSKOP ZA PETAK 24. MART! Ribe će uživati u ljubavi, dok će Device biti opterećene poslom, a evo ko će imati pravne probleme 

Većina horoskopskih znakova će danas imati probleme na poslu.

OVAN

LJUBAV: Moguće je neslaganje u odnosu zbog vašeg temperamenta i nespremnosti na kompromis. POSAO: Možda ćete početi da se bavite bilo čim što ima veze sa lepotom. ZDRAVLJE: Odlično.

BIK

LJUBAV: Imaćete problema da definišete bilo koji odnos koji započnete. Uzbudljiv dan. POSAO: Loša ulaganja ili impulsivno trošenje novca, a moguće je i da doživite neku štetu. ZDRAVLJE: Grlobolja.

BLIZANCI

LJUBAV: Partner će vam zameriti zbog flerta sa nekim iz kruga prijatelja. POSAO: Problemi u partnerskom poslu ili pravni problemi. Potpisivanje ugovora. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

RAK

LJUBAV: Iako ćete imati prilike za ljubav, moguće je da ćete imati problema da jasno definišete odnose. POSAO: Pazite kako ulažete novac, ne budite impulsivni i nemojte rizikovati. ZDRAVLJE: Stabilno.

LAV

LJUBAV: Flertovaćete s nekim s kim radite i imate profesionalan odnos. POSAO: Moguće je da ćete obezbediti finansijski priliv kroz neki kredit koji ćete podići. ZDRAVLJE: Prehlada. 

DEVICA

LJUBAV: Mogući su nesporazumi i problemi zbog emotivne hladnoće ili zatvorenosti. POSAO: Bićete opterećeni poslom i nezadovoljni situacijom. ZDRAVLJE: Sporo varenje.

VAGA

LJUBAV: Dobra komunikacija sa partnerom ili bilo kim ko vam se dopada. Neko će pokazati naklonost prema vama. POSAO: Ne treba mnogo da špekulišete i rizikujete. Moguć gubitak. ZDRAVLJE: Osetljivo.

ŠKORPION

LJUBAV: Potrebna vam je emotivna sigurnost, pa ćete zbog toga možda i nedolično flertovati sa nekim koga dugo poznajete. POSAO: Finansijske brige i nestabilnost. ZDRAVLJE: Stabilno.

STRELAC

LJUBAV: Vi već neko vreme više težite slobodi nego očuvanju veze, zbog čega bi lako moglo doći do promene, ako već nije. POSAO: U poslu vlada optimizam i pozitivna atmosfera. ZDRAVLJE: Osetljivo.

JARAC

LJUBAV: Imaćete potrebu da provokativno komunicirate. Možda će sve ostati na rečima, ali imate šansi da nekoga zavedete. POSAO: Uvećan obim posla, pogotovo trgovine. ZDRAVLJE: Sinuzitis.

VODOLIJA

LJUBAV: Manje ćete brinuti o budućnosti, a više uživati u trenutku. POSAO: Vaše ambicije su velike i u skladu sa tim će i vaš uloženi trud biti velik, što neće ostati nezapaženo. ZDRAVLJE: Solidno.

RIBE

LJUBAV: Partner će biti dobro raspoložen i zbog toga ćete i vi uživati u ljubavi. POSAO: Ako očekujete promenu, ona se neće desiti, već ćete imati izvesnu stabilnost u karijeri. ZDRAVLJE: Stabilno.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare