CRNA JASMINA UBILA MUŽA, UMOTALA GA U ĆEBIĆE I ZALIVALA OMEKŠIVAČEM! Osumnjičenu ženu danas izveli iz ćelije, evo i zbog čega!

U Višem sudu u Beogradu danas je počelo suđenje Jasmini S. (45) iz Lazarevca, koja je optužena da je prošle godine ubila supruga Sinišu S. (42) u njihovom iznajmljenom stanu, a zatim ga umotala u foliju, pa u nekoliko ćebadi i danima zalivala telo omekšivačem, kako se ne bi osećao neprijatan miris.

Zločin je, podsetimo, otkriven 28. februara prošle godine, kada je Jasmina pokušala da izvrši samoubistvo, a ostavila je i oproštajno pismo, koje su njena deca odnela komšiji.

Inspektori su tokom uviđaja zatekli jezivu scenu na kauču u dnevnoj sobi kada su pomerili ćebe i ugledali leš u poodmakloj fazi raspadanja. Ispostavilo se da je Siniša ubijen dosta ranije, a da bi prikrila neprijatan miris, optužena žena je telo zalivala omekšivačima i raznim hemikalijama za čišćenje kuće.

Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu u avgustu prošle godine, a Jasmina S. tereti se da je izvršila krivično delo teško ubistvo i preti joj doživotna robija.

Danas je u Višem sudu u Beogradu održano pripremno ročište, koje je bilo zatvoreno za javnost, a Jasmina S. je u Palatu pravde dovedena iz pritvora u pratnji zatvorskih stražara, pošto se od hapšenja nalazi iza rešetaka.

Milanko S., Sinišin otac je ranije u potresnoj ispovesti za Kurir ispričao da je telo njegovg sina bila u toliko lošem stanju da mu je otpadala koža i da su ga jedva sahranili.

 Obdukcija je pokazala da je Siniša ubijen sa 15 uboda kuhinjskim nožem, 13 uboda ima s leve strane tela, dok su druga dva s desne. Imao je povrede na levoj plećki, ramenu, grudima, a na levoj ruci imao je ranu dužine 22, a dubine 12 centimetara, tako da je nož prošao kroz celu nadlakticu – rekao je ranije Milanko S. za Kurir i dodao da očekuje da će njegova snaja dobiti dožiovtnu robiju, jer zbog zločina koji je počinila ne treba da vidi svetlost dana.

Naš sagovornik ispričao je i da su mu, zbog stanja u kom se telo nalazilo, predlagali da sina stavi u džak, pa u limeni sanduk kako bi mogao da ga sahrani, ali da on to nije dozvolio.

– Nismo mogli da ga obučemo jer mu je otpadao svaki deo kože za koji bismo se uhvatili. Stavili smo ga u drveni kovčeg nakon što sam preko tela stavio trenerku, jer nismo mogli da ga obučemo. Dodao sam mu pod glavu jastuk i jedno ćebe. Taj drveni sanduk smo stavili potom u limeni. Eto, tako smo ga sahranili – potresno nam je rekao Milanko S. i dodao da se njegova unučad nalaze u hraniteljskoj porodici, kao i da znaju šta je njihova majka uradila ocu.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare