NIKOLI (22) SE LEKARI BORE ZA ŽIVOT Policija ga zatekla na mestu tuče na Novom Beogradu, sa povredama glave prevezen na VMA

Nikoli Ž. (22) povređenom u sinoćnjem obračunu navijača na Novom Beogradu lekari se bore za život nakon što je zadobio povrede glave! Kako saznaje „Blic“ policija je zatekla šestoricu povređenih mladića na licu mesta, a među njima je bio i Nikola, kada su ispričali policiji da su ih napali navijači Zvezde.

Sinoćni obračun je nastao u Gandijevoj ulici oko 23:30 časova, kada su se sukobile dve grupe navijača.

Delije su napravile sačekušu Grobarima, nakon čega je nastao potpuni haos.

Na licu mesta zatečeni su sa povredama V.Ž (13), M.B. (16), O.K.(17), N.P. (30), L.N. (15) i Nikola Ž.

V.Ž. (13) izjavio da su oni navijači Partizana, a da su ih napali navijači Zvezde, kako je rekao napadači su imali crveno-bele maske i oni su iz Surčina i Zemuna. Navodno, dečak je prepoznao jednog od napadača i rekao je policiji da je u pitanju M.Č.

Nikola je sa povredama glave prevezen na VMA.

Kako je saopštio MUP, jednoj osobi se doktori bore za život, a prema informacijama koje posedujemo u pitanju je Nikola.

– Na prostoru Novog Beograda u Gandijevoj ulici nešto pre ponoći, prijavljena je tuča više lica. Odmah po dobijanju informacija na mesto događaja upućeni su policijski službenici iz više organizacionih jedinica, koji su zatekli određeni broj lica, prema kojima se preduzimaju mere. Jedna osoba sa teškim telesnim povredama opasnim po život prevezena je u zdravstvenu ustanovu, dok je za druga lica dijagnostika u toku – rekao je Ivan Cvijović, pomoćnik načelnika PU za grad Beograd.

Nešto kasnije, u KBC Bežanijska kosa je stiglo četvoro povređenih mladića, koji su isprva izjavili „da su sami pali i da se nisu tukli“.

Policija je prepoznala jednog od njih, koji je pobegao sa lica mesta i ustanovljeno je da su i oni učesnici jezive tuče.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare