„VRIŠTALA JE, ČULI SMO VIKU I RASPRAVLJANJE!“ Majine komšije o haosu sa bivšim dečkom: Izrečena mu HITNA MERA ZABRANE PRILASKA! 

Bivšem partneru Maje Nikolić A. A. dežurni zamenik javnog tužioca je posle pevačicine prijave izrekao hitnu meru zabrane prilaska i komunikacije s pevačicom. Ovu hitnu meru produžio je i sudija, potvrđeno je iz Tužilaštva.

Prema nezvaničnim informacijama, Maja je u policijskoj stanici Rakovica prijavila da je A. A. proganja i da je uplašena, a naša ekipa posetila je zgradu na Vidikovcu gde pevačica već neko vreme živi i gde se navodno incident desio. Čim smo došli u ovaj kraj grada, Majine komšije su nas uputile na ulaz u zgradu, ali su nam odmah i potvrdile da se u nedelju u njenom stanu desio incident sa A. Kako su nam rekli, iz stana se čula vika i glasno raspravljanje. Jasno su čuli Majin glas i vrištanje, kao i glas nekog muškarca, za koga pretpostavljaju da je pevačicin dečko, s kojim je bila u vezi osam godina.

– Čuli smo iz medija da je Maja prijavila dečka policiji. U nedelju jeste bio neki haos s njom i nekim muškarcem kod nje u stanu. Nas dvoje smo čuli viku i glasno raspravljanje. Maja je u jednom trenutku i vrištala. Taj muškarac je isto vikao, ali je bilo nerazumljivo, tako da ne možemo da tvrdimo šta joj je tačno rekao. Kad je izašao, svom silinom je tresnuo vratima stana. Ja sam je juče videla, na brzinu je izašla i vratila se u stan, delovala je prilično nervozno. Kako i ne bi ako je istina da joj je pretio nožem u stanu – ispričao nam je bračni par iz Majine zgrade.

Ubrzo je naišla još jedna komšinica, koja nije imala lepe reči o Nikolićevoj.

Mi smo više puta pokušali da stupimo u kontakt s Majom, kako bismo dobili njen komentar, ali se ona nije javljala na naše pozive.

UDARNA VEST.rs

Share

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare