TREBA LI NAVIJAČI PARTIZANA DA BRINU ZBOG UEFA LICENCE: Oglasio se direktor crno-belih Miloš Vazura i uputio poruku Grobarima 

FK Partizan je u velikoj rezultatskoj, a čini se i svakoj drugoj krizi. Krajem marta trebalo bi da bude održana skupština kluba, posle koje će biti mnoge stvari jasnije.

Nimalo prijatno vreme za navijače FK Partizan, jer su crno-beli pali na treće mesto u Superligi i zasad automatski ostali bez mesta koje vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona. Do kraja prvenstva Partizan će voditi veliku borbu sa TSC i Čukaričkim za drugu poziciju.

Tu je i licenciranje za evropska takmičenja pod patronatom UEFA čija se provera vrši krajem marta. Poslovne knjige treba da budu proverene, sređene i završene, kako bi posle kontrole ljudi iz Niona Partizan dobio potrebnu licencu za novu sezonu u Evropi. Mnogi navijači se pitaju da li su isplaćena dugovanja bivšim igračima, odnosno da li je većina njih pristala na reprogram duga.

– Naravno da sve ide po planu. I sve će da bude u redu, kao i svake godine – rekao je Miloš Vazura u razgovoru za portal MaxBet sport i dodao vezano za dobijanje evrolicence:

– Sa svim igračima razgovaramo i biće sve u redu.

Kurir je ranije pisao da je rukovodstvo FK Partizan na čelu sa predsednikom Miloradom Vučelićem nudilo ostavku, međutim Upravni odbor je odlučio da se o svemu razgovara otvoreno na skupštini kluba, koja bi prema nekim nezvaničnim informacijama trebalo da bude održana 31. marta.

Dotad, na predlog predsednika kluba Milorada Vučelića biće izrađen detaljan izveštaj o radu i poslovanju kluba, koji će biti podnet članovima skupštine. U Humskoj i ne pomišljaju da do kraja Superlige neće biti drugi u prvenstvu. Ko zna kakav bi brodolom tek nastao kad Partizan ne bi igrao kvalifikacije za Ligu šampiona i tako ostao bez finansija i sigurne jeseni u Evropi.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare