SAZNAJEMO! TAKI MARINKOVIĆ POKREĆE BIZNIS SA LUKSUZNOM OBUĆOM! Stiže specijalno iz jedne ostrvske zemlje! 

Otac Maje Marinković kako saznajemo pored toga što joj uveliko kupuje još jedan stan u Beogradu pokreće i sopstveni biznis sa luksuznom obućom.

Naime, od izvora bliskog našoj redakciji saznali smo da Taki već duži vremenski period pregovara sa jednom firmom iz Grčke, koja proizvodi obuću koja se po dizajnu i eleganciji razlikuje od svega što je do sada viđeno.  

Majin otac će kako se čini postati jedini distributer za Srbiju. 

– Taki već duži period pregovara da pokrene biznis sa cipelama i otvori po Srbiji luksuzne radnje, gde će samo oni koji imaju dubok džep i žele da budu unukatni moći da kupuju. On bi uskoro trebao da potpiše ugovor sa vlasnikom Grčke kompanije i da bude glavni distributer za našu zemlju. Postoji još stvari koje papirološki treba da sredi, ali čim sve bude gotovo javnost će biti obaveštena– rekao je izvor blizak Majinom ocu.

Taki je u par navrata i sam nosio tu luksuznu obuću u javnosti, al niko nije mogao ni da predpostavi šta ima u planu.  

Vođeni ovim saznanjem pozvali smo Takija koji je baš bio na jednom poslovnom sastanku i koji je potvrdio da su naša saznanja tačna.  

– Ne želim još da pričam o tome dok se sve definitivno ne dogovorim, ali ako bude bilo biće nešto svetski i što nije viđeno kod nas – rekao je Taki .

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare