2 DANA PRED TRAGEDIJU SLIKALI SE ZAJEDNO! Svi uživali u prirodi i Dunavu, bili nerazdvojni! Ovo je poslednja FOTOGRAFIJA! 

Nestali Miloš Marković (37) kome se gubi svaki trag nakon što se čamac u kome je bio s prijateljima usled loših vremenskih uslova prevrnuo u subotu uveče kod Pančevačkog mosta u Beogradu, samo dva dana pre tragedije je na društvenim mrežama podelio zajedničku fotografiju s prijateljima.

Marković, Nenad Trivković (38) i Milan Nikolić (36) nestali su u mutnom Dunavu nakon što je talas potopio njihov čamac na kom su bili sa Manetom K. (37) koji je jedini uspeo da se spasi.

Marković je na društvenim mrežama objavio fotografiju sa putovanja iz Specijalnog rezervata prirode Uvac. Vesela družina slikala se na čuvenom vidikovcu, gde su nasmejani pozirali. Naa fotografiji su i Nenad Trivković, ali i Mane koji se spasio.

Nestali prijatelji družili su se ceo život, često su odlazili zajedno na izlete, druženja, a vodu, reku i pecanje su, prema rečima njihovih priajtelja, jako voleli. O tome svedoče i druge, brojne, fotografije koje su četvorica nerazdvojnih prijatelja objavljivali na svojim društvenim mrežama.

Podsetimo, Miloš Marković je sam sedam dana pre nesreće slavio rođendan, dok njegov drug Milan očekuje dete.

Nenad Trivković, Miloš Marković i Mane K. (skroz desno s kapuljačom)
Nenad Trivković, Miloš Marković i Mane K. (skroz desno s kapuljačom)foto: Drustvene Mreže

– Miloš je pre nedelju dana slavio rođendan u društvu porodice i prijatelja. Primio je mnogo čestitki i na svom Fejsbuk profilu – kaže jedan od poznanika nestalih:

– Milan uskoro postaje otac, žena mu je trudna. Jedva je čekao bebu, a o tome je u septembru obevestio prijatelje na Fejsbuku. Mane K. i Nenad Trivković su kumovi. Voleli su reku, provodili su vreme na vodi i ovo im nije bio prvi put da su isplovili čamcem – podseća izvor.

Inače, brat Miloša Markovića, Dušan, juče je za Kurir apelovao na ljude da im pomognu u potrazi.

Potraga za nestalim prijateljima u zoni oko Pančevačkog mosta

– Molimo sve ljude koji su u mogućnosti da nam pomognu u potrazi. Ono što nam je neophodno u ovom trenutku pored čamaca, brodića, glisera koji bi, takođe, tražili, jesu dronovi koji bi preletali taj potez kako bi uspeli da vidimo da li je neko od njih u tom nepristupačnom delu – rekao je Dušan i dodao:

– Potez koji se sad pretražuje jeste Dunav sa strene Borče i na nekom 1.160 kilometru nizvodno. Taj predeo se sad pretražuje i zato su nam potrebni svi ljudi koji mogu da nam pomognu da se uključe.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare