PLJAČKA KAO NA FILMU! Ključ ostavljali na točku automobila, iz radnja se vraćali sa punim torbama UHAPŠENI SRBI U AUSTRIJI 

Dvojica srpskih mladića od po 20 godina, uhapšeni su u Austriji zbog sumnje da su krali u buticima u tržnom centru u Pandorfu!

Kako navode lokalni mediji da se nešto čudno dešava primetio je jedan od građana koji je obavestio policiju.

„Čovek je primetio automobil koji je bio parkiran ispred tržnog centra i četvoricu mladića koji su naizmenično dolazili i odlazili od vozila. Posebnu pažnju privuklo mu je to, što su ključ od automobila ostavljali na točku“ navodi austrijski „Meinbezirk.at“ i dodaje: 

“ To ga je navelo da isprati celu situaciju, te je video da su mladići u Tržni centar ulazili sa praznim torbama, a izlazili sa punim. Torbe su stavljali u gepek. Obavestio je policiju, koja je ubrzo stigla“ piše pomenuti mediji. 

Prema njihovim navodima na teren su izašli inspektori na terenu koji su nakon nekog vremena uhvatili dvojicu srspkih mladića sa punim torbama ukradene garderobe.

“ Vrednost većine ukradenih artikla bio je petocifreni broj. Dvojica muškaraca su uhapšena, a za drugom dvojicom policija traga“ navode lokalni mediji.

UDARNA VEST.rs

Share

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare