GOTOVO! Nemanja Radonjić POTPISAO!

Nemanja Radonjić je i zvanično novi fudbaler Torina.

Prestižni italijanski „Tutosport“ objavio je informaciju da je Radonjić i zvanično fudbaler ovog kluba, te da je Torino otkupio njegov ugovor od Olimpika iz Marseja.

Na ovaj način je jedna saga oko srpskog fudbalera završena, ali druga bi mogla tek da počne! O čemu se zapravo radi?

Prema pisanju „Tutosporta“ klauzula o obaveznom otkupu ugovora koja je stajala u dogovoru između Olimpika iz Marseja i Torina je aktivirana i Radonjić je potpisao ugovor sa italijanskim klubom do 2026. godine.

Ipak, veliko je pitanje da li će se zadržati među „bikovima“ dugo jer bi već na leto mogao da se nađe na transfer listi.

Radonjić je na 26 utakmica za Torino postigao četiri gola, ali nije u najboljim odnosima sa trenerom ekipe, Ivanom Jurićem, te bi odlukom Hrvata i uprave mogao da napusti klub.

 Sada Radonjić, koji je posle sukoba sa trenerom Jurićem u derbiju odmah rehabilitovan, mora da pokaže da zaslužuje mesto u timu – stoji u pomenutom tekstu.

Nada da će Radonjić ostati u Torinu postoji, pre svega jer nekoliko igrača ovog kluba ostaje bez ugovora na kraju sezone, te bi Srbin bio sigurna opcija ako ne dođe do nekog većeg transfera.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare