DNEVNI HOROSKOP ZA SREDU 22. MART! Strelčevi će biti zainteresovani za ljubav, a evo ko će dobiti novac u igrama na sreću! 

Danas će većina horoskopskih znakova imati sreće na polju ljubavi.

OVAN

LJUBAV: Period je povoljan za pronalaženje partnera. POSAO: Problemi u poslu izazvani promenama na radnom mestu i lošim međuljudskim odnosima. ZDRAVLJE: Stabilno. 

BIK

LJUBAV: Dan će biti pun prilika za zabavu i kontakt sa privlačnim osobama. To će imati pozitivan uticaj na ljubav. POSAO: Mogući manji problemi u procesu rada. ZDRAVLJE: Osetljivi disajni putevi.

BLIZANCI

LJUBAV: Moguće je da će vam se dopasti neko nov. Bićete romantično raspoloženi. POSAO: Bićete impulsivni i rastrošni pri raspolaganju novcem. ZDRAVLJE: Solidno.

RAK

LJUBAV: Moguće je da ćete nekoga s kim imate prijateljski odnos početi da gledate drugim očima. POSAO: Vrlo ste vredni, ali možete imati teškoća ako radite za druge. ZDRAVLJE: Solidno.

LAV

LJUBAV: Slušajte svoje srce, inače bi vaš ego mogao da vam napravi probleme u ljubavnom životu. POSAO: Nemojte previše rizikovati jer ovo nije period kada se rizik isplati. ZDRAVLJE: Stabilno. 

DEVICA

LJUBAV: Stabilnost ljubavnog života za one koji su već u vezi, a oni koji nisu obnoviće kontakt s nekim iz prošlosti. POSAO: Mogući problemi u oblasti finansija. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

VAGA

LJUBAV: Možda ćete napraviti promenu u ljubavnom životu, jer će vam se ukazati dobra prilika za to. POSAO: Moguć nesporazum i loša komunikacija s nadređenom osobom. ZDRAVLJE: Stabilno.

ŠKORPION

LJUBAV: Dopašće vam se neko s kim imate profesionalni kontakt. POSAO: Uspeh u svemu što ima veze s nekretninama ili s privatnim biznisom. ZDRAVLJE: Solidno.

STRELAC

LJUBAV: Vaše interesovanje za ljubav se probudilo i mogući su uzbudljivi događaji. POSAO: Ako se bavite umetnošću ili sportom, ovo će biti vrlo povoljan dan za vas. ZDRAVLJE: Promenljivo.

JARAC

LJUBAV: Iako vi niste skloni tome da preterano reagujete, danas bi se tako nešto moglo desiti zbog prejakih strasti. POSAO: Možete imati administrativnih problema. ZDRAVLJE: Infekcija grla.

VODOLIJA

LJUBAV: Moguć je flert s nekim iz kruga prijatelja, ali nećete imati značajnih prilika za ljubav. POSAO: Lako možete dobiti novac ili nešto vredno na igrama na sreću. ZDRAVLJE: Psihosomatske tegobe.

RIBE

LJUBAV: Dopašće vam se neko ko je nepristupačan. POSAO: Možete dobiti dobru priliku u sferi karijere. Novi posao povezan s kreativnošću ili negom i lepotom. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.


Share

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare