ANĐELA 2 PUTA POBEGLA KROZ KAPIJU: Histerisala i LOMILA po imanju, obezbeđenje je opkolilo, a razlog nije Zvezdan!

Anđela Đuričić tokom žurke je doživela emotivni slom, i pokušala je na pobegne sa imanje. 

Histerisala je po imanju jer je htela da pije alkohol, koji nije imala, čak je i dva puta istrčala kroz vrata, međutim obezbeđenje ju je vratilo.

I ranije se pričalo o njenom navodnom problemu sa alkoholom, te je bivši zadrugar Dino Dizdarević i javno otkrio šta je čuo po Crnoj Gori.

– Ja sam prvi komentarisao, Mateja i ja, negativno. Među prvima sam rekao da glumi, i evo, ispostavilo se da je pokazala pravo lice. Kad sam izašao, čuo sam loše stvari po Crnoj Gori. Uglavnom sam čuo to da se pretvara da je fina, a nije. Ono što su mi prvo rekli za taj alkohol, prošle godine je govorila da ne pije, s obzirom da gledam ovu sezonu, ona svaku žurku je mrtva pijana, pa zamisli za Crnu Goru. Ona više nema ni srama, ni stida. Sve više i više, nema granica. Ja sam rekao da ona sada pokazuje svoje pravo lice – rekao je Dino.

Nakon što joj je Zvezdan Slavnić zamerio bahato ponašanje, Anđela Đuričić plakala je u hotelu i spomenula roditelje i da ju je strah, kao i da bi volela da ih vidi. 

– Ne mogu samo da se smejem – rekla je Anđela.

– Ne možeš da ne govoriš njemu, a da govoriš celom svetu. Samo praviš paniku – rekao je Mića.

– Zna on da često sanjam to – rekla je Anđela.

– Trebalo je o tome da misliš na vreme – rekao je Mića.

– Sanjala sam mamu i tatu i da su me kući prihvatili super. Zato me muči da li je sve u redu sa njima. Sanjala sam i 16. mart, a znaš šta je tad – rekla je Anđela.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare